Main Content

Preview 2.predkola EL: FK Senica – Mladost Podgorica

štvrtok, 25. júl 2013 10:30 | Autor: Filip Chudý

Preview 2.predkola EL: FK Senica – Mladost Podgorica
Preview 2.predkola EL: FK Senica – Mladost Podgorica | zdroj: foto TASR, video youtube.com

Pred týždňom si Senica vypracovala dobrú východiskovú pozíciu, pretože streliť dva góly na ihrisku súpera, je veľká výhoda. Ale Seničania prvý zápas mali vyhrať, no remízou dali ešte nádej aj svojmu súperovi.

FK Senica – Mladost Podgorica

Štvrtok 25.7.2013 o 19:30, rozhoduje Anar Salmanov (Azerbajdžan)
 
Čiernohorský klub po vyradení maďarského Feherváru lietal v oblakoch, ale Senica ho rýchlo vrátila na zem. Všetci okolo Podgorice pochopili, že Senica má lepší káder, čo sa na ihrisku aj ukázalo. Ale to ešte neznamená, že náš zástupca bude aj úspešný a už teraz si môže automaticky rezervovať letenky do španielskej Sevilly, keďže na lepšieho z tohto dvojzápasu čaká miestny FC.
 
 
 
Pre Senicu je pri tretej európskej účasti veľkým lákadlom vyzvať svetový veľkoklub, ale to je aj pre Mladost Podgorica, pričom tento klub je prvýkrát v pohárovej Európe. Senica si svoj ligový zápas odložila, keďže sa naplno sústredí na európske boje, ktoré verme povedú aj do Španielska.
 
Seničania nemôžu opäť rátať so stopérom Pavlíkom, ale Križko ho dobre zastúpil už v prvom zápase, keď prihral na prvý gól Kalabiškovi. V zostave domácich sa nedajú čakať väčšie zmeny. Otázny bude asi iba post pravého krídla, kde si tréner Pagáč vyberie medzi Divišom a Hiagom.
 
Hostia z Podgorice už môžu využiť aj služby útočníka Markoviča, ktorému vypršal trest. A hoci sa hovorilo, že najsilnejší sú na poste brankára a stopérov, tak práve na týchto pozíciách najviac v prvom zápase horeli. Zaujímavou postavou je Vladimir Savičevič, ktorý je synom slávneho Dejana, bývalej futbalovej hviezdy, no ten má od otca ešte ďaleko.
 
Vstupenky na zápas sa budú v deň zápasu predávať za 8 a 6 eur. Zápas bude vysielať internetová televízia huste.tv, kde si samotný zápas môžete predplatiť za 80 centov.
 
 

Predpokladané zostavy

Senica: Šulla – Cristovam, Križko, Brabec, Čermák – Kóňa, Jirásek – Diviš, Piroska, Kalabiška – Diarrassouba
Podgorica: Vujadinovič–Tomič, Šofranac, Mitrovič, Živkovič – Sankovič, Išihara – Savičević, Kaljevič, Seratlič – Markovič
 
Ako tipovať
Senica sa na súpera sťažovať nemôže, pretože patrí medzi tých ľahšie priechodných. Preto ak nič nepodcení a podá zodpovedný výkon, tak musí vyhrať. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,39.
 
V diskusií sa vyjadrite, aký je váš tip na výsledok.