Main Content

Predzápasové analýzy Ligy majstrov: Zaujímavé tipy na utorok

utorok, 14. september 2010 13:39 | Autor: Sport7 sk

Predzápasové analýzy Ligy majstrov: Zaujímavé tipy na utorok
Predzápasové analýzy Ligy majstrov: Zaujímavé tipy na utorok

Manchester United premrhal v sobotňajšom stretnutí proti Everonu snubný náskok a pripravil sa tak o dva body v tabuľke Premier League. Už druhýkrát v tejto sezóne ušlo víťazstvo Sirovi Alexovi Fergusonovi pomedzi prsty a predstava tretieho takéhoto zlyhania v ostrovnej bitke 1. kola Ligy Majstrov proti Rangers je nemysliteľná.

Nervozita zo záveru zápasu s ,,karamelkami” a taktiež predtým na pôde Fulhamu hráčom Man U na domácom trávniku nohy zväzovať nebude, keďže v tejto sezóne Premier League sa mužstvo United môže pochváliť domácim impozantným skóre 6:0, keď sa tu skórovať nepodarilo Newcastle ani West Hamu.

S výnimkou Michaela Carricka budú domáci kompletní, čo znamená možný návrat Ria Ferdinanda ako srdca defenzívy a takmer so stopercentnou istotou aj elitného kanoniera Wayna Rooneyho. Rooney nesedel proti Evertonu ani na lavičke náhradníkov, údajne kvôli domácim fanúšikom, ktorí mu odchod od rieky Mersey nevedia odpustiť, avšak špekuluje sa aj o treste  za jeho mimofutbalové ,,aktivity” a preto bude Rooney určite chcieť v utorok ukázať, že futbal je uňho stále na prvom mieste.
 
Naopak Rangers cez víkend proti Hamiltonu strhol vedenie na svoju stranu až v závere zápasu. V 89. minúte sa presadil tohtosezónny gólový hrdina ,,jazdcov” Kenny Miller. Ten nabádal po stretnutí celé mužstvo na zlepšený výkon v utorok proti ,,Diablom”.

Miller už jednu pozitívnu skúsenosť na Old Trafforde má. Pred siedmimi rokmi bol súčasťou Wolverhamptonu, ktorý tu senzačne vyhral 1:0. Zarážajúca je však skutočnosť, že Rangers v posledných10 zápasov v Lige Majstrov nevyhral ani raz.

Tipujeme víťazstvo domácich ,,na nulu” (1,61) v dvojici s výhrou Werderu Brémy v nemecko-anglickej bitke proti ,,Spurs”. (2,15)

Tottenham sa ukáže v pohárovej Európe po prvýkrát za 48 rokov a vzrušenie bolo cítiť už v poslednom predkole proti Young Boys Bern. Spurs hrajú atraktívny futbal, aj keď sa občas objavujú vyčítané výpadky počas hry, ktoré spôsobujú stratu bodov.
 
Nemci určite potrestajú každý priestor, ktorý im hostia poskytnú. Bezgólová remíza Werderu proti Bayernu Mníchov cez víkend síce nevyzerá ako správny dôvod pre dôveru domácim, avšak Werder týmto výsledkom predznačuje dobrú formu a posúva sa viditeľne  dopredu od šokujúcej prehry s Hoffeheimom 4:1.
 
Werder má na tejto úrovni jednoznačne viac skúseností  a aj preto je favoritom na víťazný vstup v najprestížnejšej európskej futbalovej súťaži.

  • Naše tipy:  Manchester United porazí Glasgow Rangers a neinkasuje + Werder porazí Tottenham (3,45 Bet365)