Main Content

Hokej: Predpredaj permanentiek na Slovan v KHL za zvýhodnené ceny len do nedele

utorok, 9. apríl 2013 18:30 | Autor: TASR

Bratislava 9. apríla (TASR) - Aktuálni majitelia sezónnych vstupeniek "HC Slovan KHL" môžu využiť svoje predkupné právo už len do nedele 14. apríla 2013 do polnoci. Do tohto termínu je predpredaj vyhradený iba pre doterajších držiteľov permanentiek, a to za výhodnejšie ceny 369 eur (goal line, t.j. sektory za bránkami), resp. 399 eur (side line, pozdĺžne sektory).

Slovan začal s predpredajom už 15. marca. Od 15. apríla bude predpredaj sezónnych vstupeniek otvorený pre všetkých záujemcov, pričom ceny sa zvýšia na 529 eur (goal line sektory) a 559 eur (side line sektory).

Predpredaj bude potom pokračovať až do 31. júla, resp. do okamihu, kým sa nepredá 5000 sezónnych vstupeniek, vrátane obnovených. Zvyšné miesta v desaťtisícovej Slovnaft Aréne už budú predávané výlučne formou individuálnych zápasových vstupeniek na jednotlivé zápasy.

Počet päťtisíc miest vyhradených na sezónne vstupenky by mal zostať zachovaný aj v nasledujúcich sezónach. Inými slovami, v ďalších sezónach sa budú miesta permanentkárov prevažne už iba obnovovať.

Slovan odohrá v sezóne 2013/2014 minimálne 33 domácich zápasov - 26 v základnej časti KHL, 5 v European Trophy a 2 prípravné zápasy v predsezónnom období. Vzhľadom na rokovania o rozširovaní ligy a možnú miernu úpravu hracieho systému je však pravdepodobné, že domácich zápasov bude ešte o čosi viac. Definitívny rozpis zápasov bude známy približne v polovici júna.

Bez ohľadu na spôsob predaja individuálnych vstupeniek na jednotlivé zápasy, obnova permanentky bude aj v tomto roku cenovo najvýhodnejším a najkomfortnejším spôsobom návštevy domácich zápasov Slovana.

V cene permanentky je voľný vstup na všetky domáce zápasy v prípravnom období, vrátane piatich v European Trophy (oi. Sparta Praha, HV71 Jönköping, Linköpings HC). Okrem toho budú mať majitelia permanentiek predkupné právo na svoje miesta na play off KHL o Gagarinov pohár v prípade postupu a samostatný vyhradený vstup do Slovnaft Arény.

Novinkou pri kúpe sezónnej vstupenky je možnosť uhradiť cenu formou splátok uzatvorením zmluvy s partnerskou finančnou inštitúciou (Cetelem). Nákup na splátky je možný na predajnom mieste Slovnaft Aréna, Odbojárov 9, Bratislava v pracovné dni od 15.00 do 18.00 h. Majitelia sezónnych vstupeniek budú môcť tiež legálne poskytnúť svoje miesto na konkrétny zápas do spätného dopredaja v prípade, že na zápas nebudú môcť z akýchkoľvek dôvodov prísť. Za uvoľnenie miesta a jeho spätný dopredaj získajú majitelia permanentiek hotovosť vo výške päťdesiat percent z predajnej ceny.

TASR informoval Milan Vajda, marketingový riaditeľ HC Slovan Bratislava