Main Content

Uskutočnil sa III. ročník MULTI ŠPORT CUP 2010

streda, 18. august 2010 14:03 | Autor: Sport7 sk

Počas uplynulého víkendu (13. - 15.8.) sa na zimnom štadióne v Michalovciach uskutočnil III. ročník medzinárodného turnaja žiakov MULTI ŠPORT CUP 2010.

Z prvenstva na kvalitne obsadenom turnaji sa tešili mladí hokejisti z Hodonína. Domáce mužstvo obsadilo vynikajúce tretie miesto, keď podľahlo len víťazovi turnaja a vo vyrovnanom zápase družstvu HC Black Crows (neoficiálny výber východnéhoSlovenska), ktoré sa umiestnilo na striebornej priečke. Na medailu nedosiahli HC Slovan Bratislava (4.), SDUSSOR Charkov (5.), Polonia Bytom (6.) a HKM Zvolen (7.) Individuálne štatistiky ovládli chlapci z Hodonína. Roman Dymáček - s11 gólmi najlepší strelec turnaja a Tom Polák - najproduktívnejší hráč turnaja (20 kanadských bodov).

Z domácich hráčov zaujali trénerov Erik Želinský (brankár) a Samuel Solenský (útočník), ktorí boli spolu s Bognanom Soloviovom (Charkov), Samuelom Priadkom (Zvolen), Lukášom Marošom (Slovan) a Romanom Dymáčkom vyhlásení ako ALL STAR TEAM turnaja.

Najkrajšou účastníčkou turnaja bola vyhlásená Radka Trebuľová zo Zvolena.

Ceny najlepším jednotlivcom a kolektívom odovzdával primátor mesta Michalovce Viliam Záhorčák a prednosta mestského úradu Zdenko Vasiľ.

Na záver slávnostného vyhodnotenia odovzdal organizátor turnaja rehabilitačné pomôcky a výťažok z finančnej zbierky, ktorú podporili účastníci turnaja, Veronike Mattovej z Michaloviec, ktorá môže byť svojou bojovnosťou príkladom pre všetkých športovcov.

Výsledky, ako aj zoznam všetkých ocenených, nájdete na stránke organizátora turnaja www.multisport.sk.