Main Content

VÝBER: Najlepšie a najvtipnejšie futbalové výroky týždňa (1.)

pondelok, 11. marec 2013 15:31 | Autor: Jakub Mihálik

VÝBER: Najlepšie a najvtipnejšie futbalové výroky týždňa (1.)
VÝBER: Najlepšie a najvtipnejšie futbalové výroky týždňa (1.) | zdroj: Jakub Mihálik pre Sport7.sk

Uplynulý týždeň priniesol viacero zaujímavých športových udalostí, ktoré neostali nepovšimnuté medzi známymi osobnosťami športového života. Prečítajte si najzaujímavejšie výroky ktoré hodnotili aktuálne športové dianie.

"Mám plán, ako ho zastaviť. Ten plán sa volá 'Mačeta', plán B sa volá 'Samopal'."
- Sir Alex Ferguson pred utorkovým odvetným stretnutím osemfinále Ligy majstrov na adresu Cristiana Ronalda. Škótsky tréner plány nevyužil, čo znamenalo víťazný a zároveň postupový gól pre Cristiana Ronalda.

"Pred troma týždňami to v Barcelone vyzeralo ako v rozprávke od Disneyho. Dnes je to skôr ako vo filme Dom hrôzy."
- Javier Mascherano a jeho vtipné hodnotenie momentálneho stavu v FC Barcelona po nepresvedčivých výsledkoch v Lige majstrov, Copa del Rey, či domácej lige.

"Viem, že vždy sníval o tom, že ma raz stretne. Povedala som mu, že to musíme to odložiť, keďže Los Angeles bolo trochu odruky, preto sa rozhodol prísť do Paríža, aby bol bližšie ku mne. Cením si jeho snahu."
- Laure Boullou, futbalistka Parížu Saint-Germain a jej glosovanie príchodu Davida Beckhama do mesta pod Eiffelovkou.

"Luisovi stále hovorím, že stále skúša rovnakú vec: nasadiť súperovi jasličky.Stále len jasličky, jasličky, jasličky. Vždy viete, že ich ide urobiť, ale nemôžete ho zastaviť. Je to ako s Messim. Každý hovorí, že Messi stále zasekáva do stredu ihriska a vy viete, že to spraví znova, ale nedokážete mu v tom zabrániť. S Luisom a jeho jasličkami je to rovnaké."
- José Enrique sa snaží nájsť dôvod toho, prečo mu Luis Suarez neustále na tréningu nasadzuje jasličky.

"Gaz je, čo sa týka schopností, na úrovni Ronalda a Messiho. Je pre mňa momentálne asi najlepším na svete. Niektoré veci, ktoré robí by zahanbili aj Ronalda."
- Michael Dawson komentuje súčasnú neuveritelnú formu Garetha Balea.

"Iba ak sa dostaneme do Ligy majstrov, môžeme mať problémy s Realom, či Barcelonou. Zvyšok? Ničíme ich."
- Prezident Steauy Bukurešť, Gigi Becali nešetril sebavedomím po štvrtkovej výhre nad Chelsea Romana Abramoviča, ktorému navyše odporučil nechať sa prefackať.

"Magath mal pravdu, keď povedal, že toto je najlepší Bayern v histórii. Defenzívne jadro je super a v útoku majú neuveritelne vela možností. Hral som v Bayerne 14 rokov, ale ne-pamätám si tak dominantný tím , ako je tento. Na programe môže byť velmi zaujímavá éra. Už v tejto sezóne má Bayern šancu na treble."
- Oli Kahn si myslí, že jeho bývalý zamestnávatel po výhre nad Borussiou v Nemeckom pohári môže vyhrať všetko, čo sa dá.