Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)

utorok, 5. marec 2013 09:46 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.3.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Kanonier Citizens Edin Džeko bude letnou prestupovou prioritou pre Borussiu Dortmund v prípade, že nemecký klub opustí Robert Lewandowski. Odchod poľského kanoniera už naznačil jeho agent.

MANCHESTER CITY
: Kapitán Citizens Vincent Kompany si doliečuje poranenie zraneného lýtka, pre ktoré pauzoval celý február. Ak sa nič výnimočné nestane mal by byť pripravený nastúpiť cez víkend v zápase s Wiganom.

MANCHESTER CITY:
Zhruba mesiac sa bude musieť Roberto Mancini zaobísť bez defenzívneho záložníka Jacka Rodwella, ktorý si poranil stehenný sval vo včerajšom zápase s Aston Villou.

MANCHESTER UNITED:
Kapitán Manchestru United Nemanja Vidić vyhlásil, že ho vôbec neprekvapí ak sa po tejto sezóne Cristiano Ronaldo vráti na Old Trafford.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson pred dnešným zápasom s Realom Madrid varoval svojich hráčov, aby sa nesústredili len na Cristiana Ronalda, pretože v tíme Bieleho baletu je veľa nebezpečných hráčov.

MANCHESTER UNITED:
V dnešnom zápase Ligy majstrov proti Realu Madrid sa na súpiske Red Devils neobjaví Phil Jones, ktorého naďalej trpia problémy so zraneným členkom.

MANCHESTER UNITED: Legenda United Ryan Giggs môže dnes večer proti Realu Madrid odohrať svoj 1000. zápas na profesionálnej úrovni. Viac info tu.

LIVERPOOL:
Opora zadných radov Liverpoolu Daniel Agger si myslí, že španielsky brankár v službách The Reds Pepe Reina je opäť vo vynikajúcej forme, ktorá ho zdobila najmä v minulosti.

CHELSEA:
Tréner ruskej reprezentácie Fabio Capello poprel fámy, podľa ktorých by mal do konca sezóny nahradiť na lavičke Chelsea Rafu Benitéza.

ARSENAL: Bývalý hráč Arsenalu Sol Capmbell si myslí, že Arséne Wenger musí zmeniť svoju prestupovú politiku ak chce v budúcnosti s Arsenalom vyhrať nejakú trofej. Viac čítajte tu.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas plánuje v lete posilniť defenzívu. V jeho hľadáčiku sa ocitli podľa anglickej tlače Sebastien Corchia z francúzskeho Sochaux a Bruno Martins z holandského Feneynoordu.

TOTTENHAM:
Dni Emmanuela Adebayora sú na White Hart Lane spočítane. Togského útočníka by podľa anglickej tlače mohol nahradiť Lacina Traoré z ruského klubu Anži Machačkala.

NEWCASTLE:
Vo štvrtkovom zápase Európskej ligy medzi Newcaastle a Machačkalou nebude môcť tréner Strák Alan Pardew počítať so službami argentínskeho obrancu Fabricia Folocciniho, ktorý si stále nedoliečil zranený chrbát.

WEST HAM:
Minimálne niekoľko týždňov sa v hre neobjaví záložník Joe Cole, ktorý si poranil v súboji so Stoke stehenný sval.

FULHAM
: Tréner Fulhamu Martin Jol priznal, že by rád v tíme udržal Emmanuela Frimponga, ktorý ako kmeňový hráč Arsenalu hosťuje u Cottagers len do konca sezóny.