Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.)

sobota, 15. december 2012 13:52 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL & MANCHESTER UNITED & ARSENAL: Napriek tomu, že Raheem Sterling pred pár dňami dovŕšil 18 rokov ešte stále sa nedohodol s Liverpoolom na novom kontrakte a preto silnejú hlasy o tom, že by mohli The Reds o jeho služby prísť. Sterlinga by vo svojom tíme veľmi radi videli Alex Ferguson z Manchestru United aj Arséne Wenger z Arsenalu.

LIVERPOOL: 
V hľadáčiku trénera The Reds Brendana Rodgersa sa ocitol Sofiane Feghouli z Valencie. Trhová hodnota 22-ročného krídelníka, ktorého sleduje napríklad aj Paris Saint Germain, sa odhaduje na 10-15 miliónov eur.

ARSENAL & LIVERPOOL:
Napriek tomu, že kormidelník Liverpoolu Brendan Rodgers vyhlásil, že Pepe Reina Anfield Road neopustí v médiách silnejú špekulácie o jeho plánovanom prestupe do Arsenalu.

ARSENAL & WEST HAM:
West Ham by v zime mohol formou hosťovania posilniť útočník Gunners Marouane Chamakh.
ARSENAL: Podľa agenta Johana Djouroua Flavia Ferrariu zatiaľ neprebehli žiadne rokovania so záujemcami o služby tohto švajčiarskeho obrancu Arsenalu Londýn. Napriek tomu je veľmi reálne, že v zime Emirates Stadium pre nedostatok herných príležitostí opustí. Záujem o jeho služby ma podľa médií najmä Neapol.

MANCHESTER UNITED
: Federico Macheda s najväčšou pravdepodobnosťou v zime opustí Old Trafford a zamieri na polročné hosťovanie. Taliansky nádejný útočník však odmietol hosťovanie formou pôsobenia v nižšej anglickej lige, kde oňho prejavili záujem Blackpool a Hull City.

MANCHESTER UNITED:
Podľa trénera United Alexa Fergusona by sa mohol už budúci týždeň vrátiť do tréningu japonský záložník Shinji Kagawa, ktorý si lieči poranené koleno.

MANCHESTER UNITED:
V dnešnom zápase Červených Diablov so Sunderlandom (od 16.00) bude hrať s najväčšou pravdepodobnosťou aj srbský stopér Nemanja Vidič, ktorý je už fit po doliečení poraneného kolena.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Mancherstru City oznámilo, že minulú sezónu ukončili Citizens v hospodárskej strate 93,4 milióna libier! Ak máte pocit, že je to neskutočne veľa ešte viac vás asi bude šokovať, že rok predtým mali vykázanú stratu ešte omnoho vyššiu – 189,6 milióna libier!

CHELSEA & QPR
: 34-ročný stredopoliar The Blues Frank Lampard by vraj mohol prestúpiť do Queens Park Rangers ak sa s Chelsea nedohodne na predĺžení kontraktu. Do najmenšieho londýnskeho klubu v Premier League ho lanári Harry Redknapp.

SWANSEA:
Španielsky ofenzívny záložník Michu, ktorý momentálne kraľuje tabuľke strelcov Premier League, sa ocitol v hľadáčiku ruského klubu Anži Machačkala, ktorý sa netají vysokým rozpočtom na nákup nových posíl. Cena Michua je však podľa predstaviteľov Swansea až 30 miliónov libier.