Main Content

Kobe Bryant odkázal kritikom, aby držali huby

piatok, 2. november 2012 16:00 | Autor: TASR

Basketbalisti Los Angeles Lakers ťahajú nepriaznivú sériu desiatich prehier, okrem ôsmich nezdarov v príprave nezvládli ani úvodné dve stretnutia nového ročníka zámorskej NBA.

Výrazná prestavba kádra v medzisezónnom období si vyberá svoju daň v podobe zlých výsledkov, čo umiernený tréner Mike Brown odbíja slovami o "trpezlivosti".

Tá však už prešla klubovú ikonu Kobeho Bryanta, ktorý zanechal kritikom jasný odkaz: "Teraz počúvate Mika Browna ako tvrdí, aby ste boli trpezliví. Jeho predchodca Phil Jackson všetkým vravel, aby držali hubu. Mike ešte nezískal titul, ja už áno, tak to poviem zaňho: Všetci držte huby. Nechajte nás pracovať," vyhlásil podľa Los Angeles Times 34-ročný strieľajúci rozohrávač.

Kostra tímu Lakers prešla v lete príchodmi Dwighta Howarda, Steva Nasha, Antawna Jamisona a Jodieho Meeksa totálnou obmenou, čo sa podpisuje pod výkony kalifornského tímu.

Tréneri sa vzhľadom na dané typy hráčov snažia aplikovať útočný systém tzv. "Princeton offense" založený na neustálom pohybe, prihrávkach a disciplinovanej tímovej práci.

© WEBNOVINY