Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Dohrávka: MŠK Žilina - Spartak Trnava (21.8.)

utorok, 21. august 2012 11:09 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Dohrávka: MŠK Žilina - Spartak Trnava (21.8.)
PRE TIPUJÚCICH: Dohrávka: MŠK Žilina - Spartak Trnava (21.8.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Kvôli pohárovým povinnostiam chýba k skompletizovaniu tabuľky ešte jeden zápas. V dnešnom programe je na pláne dohrávka, v ktorej Žilina privíta Trnavu.. Prinášame vám prehľad k dnešnej dohrávke 2. kola Corgoň ligy.



MŠK Žilina - FC Spartak Trnava

Utorok 21. augusta o 17:30 h, rozhodujú Pavlík - T. Somoláni, D. Hrčka

Pôvodne to mal byť zápas, v ktorom sa malo priamo bojovať o čelné pozície tabuľky, ale trnavská mizéria spôsobila, že to bude zápas mužstiev z opačných pólov tabuľky. Trnava je posledná a jej chabé výkony tomu zodpovedajú. Naposledy ich vycvičil Trenčín, ktorý bez problémov v Trnave dominoval a dal domácim ďalšiu trojku. Bol to tretí debakel v rade a séria štyroch prehier priniesla Trnave iba skóre 0:10. Trnavčania zatiaľ situáciu riešia iba dopĺňaním hráčskeho kádra, ale dokedy budú trpezliví, to môže ukázať aj tento zápas. Žilina tiež cez víkend nejasala, keď s Ružomberkom iba bezgólovo remizovala, ale teraz ju nebude čakať súper, ktorý odštartoval sezónu dobre.

Predpokladané zostavy
Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček, Akakpo, Angelovič – Pečovský – Majtán, Barčík, Paur,  Pich – Guima
Trnava: Filipko – Stožický, Gross, Janečka, Hanzel – Karhan, Kaščák – Gašparík, Čarnota, Schranz – Nikolič


Ako tipovať
Trnava je na dne, a to nielen tabuľky. Jej hráči pripomínajú bezduché mátohy a čakajú na nejaký zázrak. Síce občas sa stane, že zlom príde vtedy, keď ho ani nečakáte, ale ak sa zopakujú výkony z posledných zápasov, tak nič iné ako hladké víťazstvo domácich nepripadá do úvahy. Kurz naň v našej tipovacej lige je 1,66.