Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.8.)

štvrtok, 2. august 2012 17:43 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Mourinho očakáva, že Kaká zostane
José Mourinho sa po dlhšej dobe vyjadril k otázke týkajúcej sa zotrvania brazílskej hviezdy Kaká na Santiago Bernabeu. Portugalský kormidelník vyhlásil, že podľa jeho názoru Kaká zostane v Reale Madrid aj v budúcej sezóne.

Galliani potvrdil, že bojujú o Kaká
Mourinhové vyhlásenia však nemusia byť napokon nič platné. Šéf Rossoneri Adriano Galliani potvrdil, že sa čoskoro stretne s predstaviteľmi Realu Madrid, aby s nimi rokoval o predaji Kaká na San Siro.

Weiss zrejme prestúpi do Pescary
Vladimír Weiss ml. bude v budúcej sezóne podľa všetkého pôsobiť v tíme nováčika talianskej Serie A Pescara Calcio. Hosťovanie slovenského stredopoliara v Serii A by malo výjsť taliansky klub na 1,6 milióna libier.  Najnovšie informácie uvádzajú, že Weiss by sa mal k tímu pripojiť už tento týždeň.

Van Persie podpísal s Juventusom!?!?
Dnes sa v talianskych médiách objavila informácia, podľa ktorej Robin Van Persie podpísal s Juventusom zmluvu. Nikto však túto špekuláciu oficiálne nepotvrdil a mimo to predstavitelia Juventusu pred pár dňami avizovali, že Arsenal Van Persieho Starej Dáme neplánuje predať.

Rossi v hľadáčiku talianskych klubov
25-ročný útočník Villarrrealu Giuseppe Rossi sa ocitol v hľadáčiku dvoch popredných klubov talianskej ligy SSC Neapol a Inter Miláno. Trhová hodnota talianskeho forvarda sa odhaduje na 20 miliónov eur.

Tottenham podpíše s Adebayorom
Emmanuel Adebayor by mal už v najbližších 48 hodinách podpísať novú zmluvu s Tottenhamom. Togský reprezentant by sa mal stať kmeňovým hráčom tímu z White Hart Lane za 5 miliónov libier, ktoré poputujú do kasy Manchestru City.

Cazorla na prehliadku do Arsenalu?
Santi Cazorla patrí k najväčším hviezdam Malagy, ktorá má finančné problémy, a preto sa očakáva, že cez leto tento klub opustí. Veľký záujem má oňho najmä Arsenal a najnovšie informácie hovoria o tom, že budúci týždeň priletí do Londýna, aby sa podrobil prehliadke u lekárov Gunners.

Sahin do Arsenalu?
Novou posilou tímu Arséneho Wengera by sa mohol stať aj turecký záložník Nuri Sahin, ktorý by prišiel na Emirates Stadium na ročné hosťovanie z Realu Madrid.

Salvio hráčom Benficy
Eduardo Salvio sa stal oficiálne novou posilou Benficy Lisabon, do ktorej prestupuje z Atlética Madrid. Argentínsky 22-ročný ofenzívny záložník prestupuje do portugalskej ligy za 10 miliónov eur. 

Valero hráčom Fiorentiny
Už v najbližších hodinách by sa mal skompletizovať prestup 27-ročného záložníka Borju Valera z Villarreallu, ktorý zostúpil do nižšej španielskej ligy, do talianskej Fiorentiny. Oba kluby potvrdili, že sa dohodli na Valerovom prestupe, no prestupovú čiastku nechceli prezradiť.

Lukaku ešte nevie čo s ním bude
19-ročný ofenzívny talent z Belgicka Romelu Lukaku ešte nevie, či pred sezónou opustí Chelsea ,alebo zabojuje o miesto v základnej zostave The Blues. Nechal sa však počuť, že by nerád odchádzal na hosťovanie mimo Premier League. Preto pripadá do úvahy najmä hosťovanie vo Fulhame.

Heskey chce hrať ďalej
Emile Heskey sa momentálne pripravuje na novú sezónu vo Wigane, po tom ako mu skončila zmluva v Aston Ville. Anglický 34-ročný hrotový útočník však podľa všetkého s Wiganom zmluvu nepodpíše a bude si hľadať iný klub.

Roberto Carlos ukončil kariéru
Legendárny futbalista Roberto Carlos sa v 39-rokoch rozhodol ukončiť aktívnu kariéru. Majster sveta z roku 2002, ktorý sa preslávil najmä vďaka svojim excelentným tvrdým priamym kopom, ukončil kariéru v tíme Anží Machačkala. V Reale Madrid na Santiago Bernabeu prežil najvydarenejšie roky svojej kariéry.

Carroll nebol na súpiske a podporil tak špekulácie
Meno Andyho Carrolla chýbalo na súpiske Liverpoolu pre Európsku ligu, čo podporovalo ďalšie špekulácie týkajúce sa jeho odchodu z Anfield Road. Vedenie Liverpoolu však na ne reagovalo s vyhlásením, že Carroll nie je na súpiske pre zranenie a nemá to nič spoločné s jeho odchodom.

Boas hľadá brankára
Hugo Lloris, Julio Cesar a Maarten Stekelenburg. To je trojica, z ktorej sa zrejme vykľuje meno novej posily Tottenhamu Hotspur. Najväčší záujem majú Spurs o Huga Llorisa, no jeho príchod z Olympique Lyon sa komplikuje. Agent Julia Cesara sa včera nechal počuť, že už rokoval s Tottenhamom a a najnovšie klebety hovoria aj o tom, že Tottenham urobil AS Rím ponuku za Maartena Stekelenburga.

Newcastle zvýšil ponuku za Debuchyho
Podľa najnovších informácií navýšil Newcastle svoju predchádzajúcu 7-miliónovú ponuku za francúzskeho reprezentanta Mathieua Debuchyho na bližšie nešpecifikovanú sumu, ktorá by však mala byť pre Lille dostatočne atraktívna na to, aby ho uvoľnila.

Z DOMÁCEJ SCÉNY

Luhový opustil Zlaté Moravce
26-ročný záložník Martin Luhový opustil klub Zlatých Moraviec a odišiel do piatej ligy, kde bude hájiť farby TJ ISKRA Borčiče.

Štepanovský bude čoskoro fit

Peter Štepanovský, ktorý sa preslávil minulý rok  gólom do siete AS Rím počas jeho pôsobenia v Slovane, by sa mal budúci týždeň po zranení konečne naplno zaradiť do tréningového procesu FK Senica.

Trnava na veľkoplošnej obrazovke

Fanúšikovia Spartaka Trnava si môžu dnes pozrieť súboj svojich miláčikov v III. predkole Európskej ligy proti Steaua Bukurešť na veľkoplošnej obrazovke na tréningovom ihrisku Štadióna Antona Malatinského. Zápas začína 15 minút pred ôsmou.