Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)

streda, 1. august 2012 16:57 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

“Slabá” ponuka Realu Madrid
Real Madrid vraj dnes predostrel Tottenhamu oficiálnu ponuku vo výške 30 miliónov libier za Luku Modrića. K tomu by mohol Tottenham získať ďalších 8 miliónov formou bonusov. Spurs však túto ponuku odmietli, nakoľko si chorvátskeho stredopoliara cenia omnoho viac.

Modrića by mohol “nahradiť“ Sneijder
Ak sa Realu Madrid v najbližších dňoch nepodarí dohodnúť na prestupe Luku Modrića z Tottenhamu stratí oňho záujem a bude sa sústrediť na získanie Wesleyho Sneijdera z Interu Miláno.

Higuaín do City?
O útočníka Realu Madrid Gonzala Higuaína sa opäť zaujíma Manchester City. Trhová hodnota 24-ročného útočníka z Argentíny sa odhaduje na 35 miliónov eur.

Barca chce z Porta Moutinha
Do boja o Joaa Moutinha z FC Porto vstúpila katalánska Barcelona. 25-ročný stredopoliar by mohol podľa niektorých odborníkov na Nou Campe v najbližších rokoch prevziať taktovku nad hrou Blaugranas, po tom ako sa Xavi rozhodne ukončiť aktívnu kariéru. Trhová hodnota rodáka z Portimao sa odhaduje na 25 miliónov eur.

Arbeloa predĺžil s Realom
Real Madrid sa dohodol s Álvarom Arbeloom na novej zmluve. Podľa podmienok nového kontraktu bude 29-ročný obranca pôsobiť na Santiago Bernabeu minimálne do leta 2016. Pôvodná zmluva mala končiť o dva roky skôr.

Di Natale odmietol AC Miláno
Antonio Di Natale potešil fanúšikov Udinese vyhlásením, že je v klube absolútne šťastný a nikdy Udinese neopustí. Di Natale dokonca zašiel tak ďaleko, že vyhlásil, že z tímu by neodišiel ani v prípade záujmu Realu Madrid. Okrem toho priznal, že ho pred pár dňami chcelo získať milánske AC, no ponuku odmietol.

Maicon na odchode z Interu?
Špekulácie týkajúce sa odchodu Maicona z tímu Nerazurri naberajú na obrátkach po tom ako klub nezaradil brazílskeho obrancu na súpisku tretieho predkola Európskej ligy proti Hajduku Split. O služby 31-ročného pravého obrancu prejavili záujem Real Madrid a Chelsea.

Balzaretti jednou nohou v AS Rím
Taliansky reprezentant Federico balzaretti je podľa miestnych médií už jednou nohou v AS Rím. 30-ročný obranca by mal prestúpiť z Palerma do metropoly Talianska za 4,3 milióna eur.

Kluivert sa vracia k reprezentácií
Legendárny holandský útočník Patrick Kluivert bude robiť asistenta trénera Luisa van Gaala pri holandskej reprezentácií. Druhým asistentom bude ďalší bývalý reprezentant Oranjes Danny Blind.

Julio Cesar do brány Tottenhamu?
Jednou z letných priorít André Villasa-Boasa je získať do brány Tottenhamu nového špičkového brankára. Po tom ako sa začal komplikovať prestup Huga Llorisa z Olympique Lyon sa Spurs najnovšie zamerali na Julia Cesara, ktorý je zrejme na odchode z Interu Miláno.

Carroll chce Newcastle. Carrolla chce zas Tottenham.
Prestupové špekulácie týkajúce sa Andyho Carrolla naberajú na obrátkach. Podľa najnovších informácií anglický útočník nesúhlasí s tým, aby prestúpil do West Hamu a požiadal vedenie, aby mu dovolilo odísť do Newcastlu. Medzitým sa o jeho služby začal zaujímať aj Tottenham. Dodávame, že West Ham sa už s Liverpoolom dohodol na jeho hosťovaní.

Barca chce Songa
Barcelona by sa chcela posilniť na poste defenzívneho záložníka a najnovšie jej do oka padol Alex Song z Arsenalu Londýn. Za 24-ročného Kamerunčana sú Katalánci ochotní ponúknuť 12 miliónov libier. Songová cena sa však podľa odhadov pohybuje vyše 25 miliónov.

Pienaar je už hráčom Evertonu
Steven Pienaar je od dnes oficiálne hráčom Evertonu, teda klubu, v ktorom v minulej sezóne hosťoval z Tottenhamu. Reprezentant JAR prestupuje do tímu Davida Moyesa za 4,5 milióna libier.

Z DOMÁCEJ SCÉNY

Trnava zabojuje so Steaua Bukurešť
Posledného  slovenského zástupcu v pohárovej Európe Spartak Trnava čaká zajtra náročný zápas so Steaua Bukuresť. Podľa Trnavčanov sú v tomto dvojzápase outsidermi, no chcú zabojovať o postup. Prečítajte si našu analýzu k prvému zápasu, ktorý začína zajtra o 19.45 tu.

Sabo skončil v Myjave
21-ročný Erik Sabo odohral cez víkend svoj posledný zápas v drese Myjavy, nakoľko sa po hosťovaní vracia naspäť do Trnavy, kde sú spokojní s tým, ako napredoval v drese nováčika Corgoň ligy.

Slovan predal Kissa Cardiffu
Slovan Bratislava podľa najnovších informácií predal práva na Filipa Kissa anglickému druholigovému klubu Cardiff City. Talentovaný futbalista, ktorý je kapitánom slovenskej reprezentácie do 21 rokov, sa stal hráčom anglického klubu za 500 tisíc eur.