Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.)

utorok, 19. jún 2012 13:33 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Španielsky útočník Fernando Llorente je ďalším hráčom, ktorý sa ocitol v hľadáčiku skautov Manchestru City a Roberta Manciniho. Ak však budú chcieť City získať forvarda Athletica Bilbaa budú musieť španielskemu tímu ponúknuť za jeho prestup aspoň 30 miliónov eur.

CHELSEA:
Juventus je na najlepšej ceste získať z Chelsea hviezdneho španielskeho útočníka Fernanda Torresa. Stará Dáma je pripravená zaňho ponúknuť Romanovi Abramovičovi až 30 miliónov eur. Podrobnosti nájdete tu.

CHELSEA: Didier Drogba sa už nebude musieť obávať, že nebude mať z čoho platiť účty. Reprezentantovi Pobrežia Slonoviny ponúka čínsky klub Šanghai Shenhua rozprávkový plat vo výške 230 000 eur týždenne. Podrobnosti tu.

CHELSEA
: Náhradou za Torresa by mohol byť 25-ročný Brazílčan Hulk z FC Porto, o ktorého vedenie Chelsea bojuje od prvého dňa letného prestupového obdobia. Hulk by mohol v prípade úspešných rokovaní prestúpiť na Stamford Bridge za sumu okolo 35 miliónov libier.

ARSENAL
: Nicklas Bendtner podľa vlastných slov určite nezostane v Arsenale Londýn a po dobrých výkonoch na Euro 2012 v drese Dánska určite nebude mať problém nájsť si nový angažmán. Podľa najnovších špekulácií ho plánuje z Arsenalu kúpiť portugalský veľkoklub Benfica Lisabon. 

TOTTENHAM:
Po André-Villasovi Boasovi je ďalším kandidátom na post kormidelníka Tottenhamu Ralf Rangnick,  nemecký tréner, ktorý naposledy viedol Schalke 04.

MANCHESTER UNITED:
Najväčším záujemcom o služby Dimitara Berbatova, ktorý je podľa všetkého na odchode z Old Trafford, je španielska Malaga. Berbatov by tak mohol byť po Van Nistelrooyovi ďalšou bývalou hviezdou United, ktorá posilní tento španielsky klub.

NEWCASTLE:
Z holandského Twente Enschede sa snaží Newcastle United získať práva na Luuka de Jonga. Prestupová hodnota 21-ročného holandského útočníka sa tipuje na 8 miliónov eur.

EVERTON:
Mario Mandžukič, ktorý zažiaril v drese Chorvátska na Euro 2012, rozhodne nebude mať nedostatok zaujímavých prestupových ponúk. Najnovšie sa o jeho služby zaujíma anglický Everton.