Main Content

V dome basketbalistu Chrisa Bosha zomrela masérka

streda, 6. jún 2012 11:30 | Autor: TASR

Basketbalista Miami Heat Chris Bosh akoby nemal dosť starostí so zranením brušného svalstva, v jeho dome zomrel človek.

V pondelok k Boshovcom prišla na tradičnú návštevu "bez známok nevoľnosti a v dobrej nálade" nemenovaná masérka, ktorá podľa všetkého skolabovala. Privolaní záchranári ju previezli do nemocnice, kde konštatovali smrť. Polícia začala bežné vyšetrovanie, ale nezistila žiadne cudzie zavinenie.

"Včera večer k nám prišla masážna terapeutka, ktorej služby už nejaký čas využívame. Krátko po príchode jej prišlo zle a stratila vedomie. Volali sme 911 a za krátko prišla záchranka. Previezli ju do nemocnice Mount Sinai, kde, žiaľ, zomrela. Myšlienkami sme s jej rodinou. Veľmi nám je tejto straty ľúto," uviedol vo vyhlásení Bosh a jeho manželka Adrienne ho na sociálnej sieti doplnila: "Dnes večer odišla nádherná duša."

Polícia od priateľa masérky zistila, že žena pred rokom prekonala rakovinu. Bosh podľa trénera Miami Erika Spoelstru v utorok normálne trénoval a nastúpil na domáci piaty duel finále play-off Východnej konferencie NBA proti Bostonu, ale nezabránil prehre 90:94, po ktorej už Heat prehrávajú 2:3 na zápasy. Predtým naposledy hral v úplnom úvode série 2. kola proti Indiane.

© WEBNOVINY