Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.)

štvrtok, 24. máj 2012 14:26 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Vedenie United sa vraj zaujíma aj o útočníka čerstvého majstra Francúzska Oliviera Girouda z Montpellieru.

MANCHESTER UNITED: Vedenie Červených Diablov uskutočnilo prvé oficiálne kroky k získaniu Shinjiho Kagawu z Borussie Dortmund. Za mladého ofenzívneho stredopoliara z Japonska ponúkli United 16 miliónov eur. Očakáva sa, že táto čiastka ešte porastie.

MANCHESTER UNITED:
Podľa informácií britských médií ponúkol Manchester United liverpoolskemu Evertonu až 15 miliónov eur za obrancu Leigtona Bainesa. Everton však žiada ešte viac.
CHELSEA: Didier Drogba priznal, že z Chelsea odchádza aj pre to, že sa mu s týmto tímom podarilo získať už absolútne všetko, čo sa na klubovej úrovni dá dosiahnuť. ,,Už som tu dokázal všetko. Potrebujem novú výzvu,” vyhlásil útočník Pobrežia Slonoviny.

CHELSEA: Salomon Kalou a Jose Bosinwga budú podľa všetkého nasledovať Didiera Drogbu a po úspešnej sezóne, v ktorej získali trofej Ligy majstrov, zo Stamford Bridge odídu. 

CHELSEA
: Vedenie The Blues sa opäť pokúša získať z FC Porto útočníka Hulka, za ktorého  ponúka 30 miliónov libier.  Podľa špekulácií médií však portugalský veľkoklub požaduje ešte o 8 miliónov viac.

LIVERPOOL & WIGAN: Jedným z kandidátov na post hlavného trénera Liverpoolu je aj súčasný kormidelník Wiganu Roberto Martínez, ktorý dostal od Wiganu povolenie viesť rokovania s The Reds. Súčasný zamestnávateľ je však už netrpezlivý a upozornil Martíneza, že sa musí rozhodnúť, či zostane v klube Wiganu do konca budúceho týždňa.

LIVERPOOL:
Fabio Capello je podľa liverpoolskeho denníku Liverpool Echo najvážnejším kandidátom na post nového hlavného trénera The Reds.

NEWCASTLE: Očakáva sa, že o útočníka Senegalu Demba Ba bude na prestupovom trhu veľký záujem. Obrovitý forvard, ktorý bol príjemným prekvapením sezóny 2011/2012 je podľa zmluvy  s Newcastlom k dispozícií už za sedem miliónov libier, Newcastle by však v prípade jeho odchodu rád získal omnoho viac.