Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)

streda, 23. máj 2012 12:30 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson sa už dlhšiu dobu snaží získať z Evertonu obrancu Leigtona Bainesa, za ktorého podľa britských médií United už ponúkli 12 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
V hľadáčiku “Červených Diablov“ sa ocitol aj stredopoliar Michu z Rayo Vallecano. 26-ročný Španiel strelil v nedávno skončenej sezóne La Ligy 15 gólov.

TOTTENHAM: Loic Rémy má záujem prestúpiť do Tottenhamu napriek tomu, že Spurs si v budúcej sezóne nezahrajú v Lige majstrov. Jeho podmienkou je však to, aby v klube zostal trénerom Harry Redknapp.

CHELSEA:
Vedeniu Chelsea sa nepodarilo získať zo Sao Paulo 19-ročného Lucasa, hoci zaňho ponúkali vraj astronomických 40 miliónov eur.  Informáciu o ponuke „The Blues” za veľmi talentovaného ofenzívneho stredopoliara potvrdil aj prezident brazílskeho tímu Juvenal Juvencio.

ARSENAL:
Manuel Almunia sa lúči s Arsenalom. Španielsky brankár opúšťa klub po tom ako vedenie potvrdilo, že s nim nepredĺži zmluvu, ktorá sa mu o pár dní končí. Na odchode sú vraj aj Nicklas Bendtner, Johan Djourou, či Denilson.

ARSENAL:
Vedenie Gunners sa zaujíma o 21-ročného útočníka Juniora Hoiletta z Blackburnu. Tento mladík odohral v uplynulej sezóne za Rovers 37 zápasov s bilanciou sedem gólov a sedem asistencií. 

MANCHESTER CITY:
AC Miláno neplánuje za žiadnu cenu predať Zlatana Ibrahimoviča ani Thiaga Silvu, teda dvoch hráčov, o ktorých sa podľa britských médií plánoval usilovať Manchester City.

NEWCASTLE: Romain Amalfitano sa zrejme už v najbližších dňoch stane novou posilou Newcastle United. 22-ročný stredopoliar v uplynulej sezóne pôsobil vo francúzskom Stade de Reims, po sezóne mu však v klube skončila zmluva a tak ho môžu United získať zadarmo.