Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)

utorok, 22. máj 2012 13:27 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



LIVERPOOL: Ďalším záujemcom o služby najlepšieho slovenského futbalistu roku 2011 Martina Škrtela je podľa britských periodík Arsenal Londýn. Špekulácií v súvislosti s odchodom Škrtela z Anfield Road pribúda po tom, ako hráčov agent Karol Csonto naznačil, že Martin túži hrať v klube, ktorý má vysoké ambície v Lige majstrov. Viac informácií tu.

CHELSEA: Vyzerá to tak, že Didier Drogba definitívne opúšťa Chelsea, za ktorú hrával 8 rokov. 34-ročný útočník to prezradil France Football, no jeho agent vzápätí tieto výroky Drogbu poprel. ,,V budúcej sezóne už nebudeme pohromade,” mal povedať útočník Pobrežia Slonoviny pre francúzsky magazín.

CHELSEA:
Podľa Daily Mirror dal majiteľ Chelsea Roman Abramovič vedeniu klubu povolenie na to, aby sa pokúsili vyjednať príchod Edena Hazarda z Lille, Hulka z FC Porto a Radamela Falcaa z Atlético Madrid.

TOTTENHAM:
Ďalším záujemcom o ghanského záložníka talianskeho Udinese Kwandwoa Asamoaha je po Manchestri United a Juventuse Turín londýnsky Tottenham Hotspur.

TOTTENHAM:
Gareth Bale by sa údajne mal sťahovať do Realu Madrid výmenou za Lassana Diarru a finančné odstupné pre Tottenham. Spurs by za tieto peniaze získane Baleovym odchodom k „Pusinkám” mohli priviesť do klubu aj Loica Remyho z Marseille.

TOTTENHAM:
Emmanuel Adebayor, ktorý je kmeňovým hráčom Manchestru City, no v uplynulej sezóne obliekal dres Tottenhamu opäť potvrdil, že sa nebráni prestupu do Tottenhamu natrvalo. Podľa britských plátkov už prebiehajú medzi nim a vedením klubu rokovania o novej zmluve. Háčik je v tom, že Spurs musia najprv prestup uzavrieť s Manchestrom City.

TOTTENHAM
: Spurs sa naďalej usilujú získať obrancu Jana Vertonghena z Ajaxu Amsterdam. Samotný 25-ročný belgický stopér sa tomuto prestupu nebráni a vraj požiadal vedenie Ajaxu, aby mu v ňom nebránilo.  

MANCHESTER CITY:
Podľa anglického bulvárneho plátku Sun plánuje Barcelona ponúknuť 10 miliónov libier za obrancu City Pabla Zabaletu.

MANCHESTER CITY:
Edin Džeko nie je podľa svojho agenta na odchode z Manchestru City, no musí sa mať aj tak na pozore. O jeho služby má totiž veľký záujem Juventus, ktorý sa ho pokúsi počas leta z Ethiad Stadium vykúpiť.

LIVERPOOL
: Juventus Turín sa chce v lete výrazne posilniť a okrem Edina Džeka z Manchestru City by rád získal aj útočníka Liverpoolu Luisa Suáreza.

NEWCASTLE
: Newcastle sa po dlhšej odmlke opäť objaví v európskych pohároch a tak sa plánuje výraznejšie posilniť. Straky sa pokúsia kúpiť záložníka Boltonu Marka Daviesa, ktorý by mal na St. James’ Park prestúpiť za 3 milióny eur.