Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.)

nedeľa, 20. máj 2012 12:44 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Hrdinu Manchestru City Sergia Aguera, ktorý vystrieľal Citizens ligový titul v nadstavenom čase proti Queens Park Rangers sa podľa britských médií cez leto pokúsi kúpiť z Etihad Stadium Real Madrid. Vedenie Pusiniek plánuje City ponúknuť za Aguera 50 miliónov libier.

CHELSEA
: Podľa najnovších informácií belgický talent Eden Hazard stále nie je rozhodnutý kam prestúpi a v hre je okrem Manchestru City a Manchestru United už aj londýnska Chelsea. Medzitým sa Lille pokúša s Hazardom podpísať novú zmluvu.

CHELSEA & TOTTENHAM:
Real Madrid sa tiež zaujíma o rýchlonohého Ramiresa z Chelsea a tiež Garetha Balea z Tottenhamu.

MANCHESTER UNITED:
Vedeniu Manchestru United sa nepodarilo kúpiť z Udinese Kwadwa Asamoaha, za ktorého ponúkali 12 miliónov eur. Udinese sa táto čiastka za 23-ročného stredopoliara z Ghany málila.

ARSENAL: Ďalším záujemcom o služby Robina Van Persieho je ruská Machačkala, ktorá chce ponúknuť holandskému kanonierovi týždenný plat vo výške 300 000 libier. Van Persie sa stále nedohodol s Arsenalom na novej zmluve a pred dvoma dňami odcestoval na prípravu holandskej reprezentácie na Euro 2012.

ARSENAL
: Arséne Wenger údajne plánuje v mužstve Gunners cez leto veľkú prestavbu  a tím by mohlo opustiť až 10 hráčov. Medzi prvými bude Nicklas Bendtner a Marouane Chamakh.

ASTON VILLA: Ole Gunnar Solskjaer sa podľa najnovších informácií nestane novým trénerom Aston Villy. Legendárny útočník Manchestru United, ktorý v súčasnosti trénuje v Nórsku, s klubom z Birminghamu jednal, no nedohodol sa na podmienkach zmluvy.