Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)

piatok, 18. máj 2012 13:25 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.5.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Edin Džeko podľa všetkého zostane v Manchestri City aj v budúcej sezóne. Hráčov agent Irfan Redžepagić vyhlásil, že špekulácie o odchode reprezentanta Bosny a Hercegoviny z Etihad Stadium sú len výmyslom médií.

MANCHESTER CITY:
O hviezdu Neapolu Ezequiela Lavezziho sa s Manchestrom City pobije “šejkovskými“ peniazmi nasýtený Paris Saint Germain.

LIVERPOOL:
Hlavným kandidátom na post hlavného trénera FC Liverpool je podľa najnovších informácií súčasný kormidelník Wiganu Robert Martínez, ktorý už dostal povolenie od vlastníka Wiganu na rokovanie s vedením The Reds. ,,Vždy som hovoril, že keď oňho bude mať záujem nejaký veľký klub bude s nim môcť rokovať,” prezradil šéf Wiganu Dave Whelan.

LIVERPOOL:
Dirk Kuyt dúfa, že zostane aj v budúcom ročníku v Liverpoole, no veľa bude záležať od toho, kto sa stane novým trénerom The Reds. Kuyt totiž nechce len vysedávať na lavičke, ako sa pod vedením Kennyho Dalgisha veľa krát stávalo. O holandského internacionála sa zaujíma najmä Feyenoord a AS Rím.

LIVERPOOL:
Špekulácie britských médií o možnom odchode Luisa Suéreza z Liverpoolu do Barcelony neutíchajú, nakoľko uruguajský útočník prezradil, že by si rád niekedy zahral v španielskej Primera Division.

ASTON VILLA:
Novým trénerom Aston Villy by sa mohol stať legendárny útočník Manchestru United Nór Ole Gunnar Solskjaer. Podľa britských médií má autor víťazného gólu Manchestru United  z finále Ligy majstrov 1998/99 už v najbližších dňoch priletieť do Birminghamu, kde bude rokovať o zmluve.

ARSENAL:
Robin Van Persie sa po včerajšom stretnutí s Arsénem Wengerom a výkonným riaditeľom Arsenalu Ivanom Gazidsonom stále nerozhodol, či podpíše s Gunners novú zmluvu. Holandský útočník následne odletel na zraz holandskej reprezentácie pred Euro 2012.