Main Content

Basketbalista Bosh stihol pôrod syna aj výhru nad New Yorkom

piatok, 4. máj 2012 12:30 | Autor: TASR

Krídelník basketbalového tímu Miami Heat Chris Bosh prežil rušných 24 hodín. V stredu opustil svoj tím pripravujúci sa v New Yorku na tretí zápas série úvodného kola play-off Východnej konferencie proti miestnym Knicks a odletel domov na Floridu, aby bol pri narodení svojho syna.

Po pôrode sa vrátil do New Yorku a vo štvrtok večer stihol pomôcť Heat k víťazstvu 87:70, po ktorom už Miami vedie na zápasy 3:0. Do Madison Square Garden dorazil necelú hodinu pred začiatkom duelu.

Napriek tomu strávil na palubovke takmer 37 minút, strelil 9 bodov a pridal 10 doskokov. "Toto bola tá najľahšia časť dňa - hrať basketbal. Keď som nastúpil, mohol som sa konečne sústrediť iba na hru. Vedel som, že rodina sa na mňa pozerá doma v televízii. Chcel som urobiť na syna dojem, bol to prvý zápas v jeho živote," povedal Bosh. S manželkou Adrienne dali potomkovi meno Jackson.

"Vedeli sme, že malý Bosh je na ceste. Prežívame radosť spolu s Chrisom. Je to požehnanie, že mohol byť pri tom, keď prišiel na svet jeho prvý syn," zablahoželal otcovi jeho tímový kolega Dwyane Wade.

© WEBNOVINY