Main Content

Heslo basketbalistu Worlda Peacea je zapierať a zapierať

štvrtok, 26. apríl 2012 12:00 | Autor: TASR

Krídelník basketbalových Los Angeles Lakers Metta World Peace aj po treste od vedenia NBA trvá na tom, že Jamesa Hardena neudrel lakťom úmyselne. Sedemzápasový dištanc sa mu zdá byť prísny.

"Nečakal som, že to bude až sedem stretnutí - rovnako, ako som nepredpokladal, že James Harden bude stáť za mnou. Ale som rád, že je v poriadku. Mohlo sa to skončiť ešte horšie. Rozhodne som ho nechcel lakťom trafiť," povedal "Svetový Mier" alias Ron Artest, ktorý si ešte ako hráč Indiany odpykal rekordný 86-zápasový dištanc za účasť v bitke s fanúšikmi Detroitu v novembri 2004.

Televízny záznam momentu z nedeľňajšieho zápasu medzi Lakers a Oklahomou City síce svedčí o niečom inom, ale World Peace sa pre ESPN dušoval: "Kto by čakal, že po smeči ľavou rukou bude niekto za mnou stáť? S tým predsa nikto nemôže počítať. Jednoducho zlé načasovanie." V skutočnosti po smeči ešte spravil pár krokov, začal rozdávať víťazné gestá a jeho lakeť trafil vracajúceho sa Hardena do spánkov príliš presne, aby to mohla byť nehoda.

World Peace bude Lakers chýbať vo štvrtkovom poslednom zápase základnej časti v Sacramente, zvyšných šesť duelov si odpyká v play-off.

© WEBNOVINY