Main Content

PRESTUPOVÁ BOMBA? Jaroslav Halák a Slovan Bratislava sa dohodli na spolupráci!

piatok, 16. február 2024 00:07 | Autor: Róbert Kalnický

Jaroslav Halák
Jaroslav Halák | zdroj: TASR

HC Slovan Bratislava pár minút pred polnocou oznámil veľkú novinku. Vedenie Belasých sa administratívne dohodlo na príchode Jaroslava Haláka.

Skúsený gólman sa aktuálne nachádza v Bostone. O jeho budúcnosti by sa malo dohodnúť do konca februára. Administratívne je síce 38-ročný odchovanec Ružinova hráčom Slovana Bratislava a do hlavného mesta by mohol pricestovať na prelome februára a marca.

"Veľmi si vážim záujem Slovana o moje služby. Je to klub, z ktorého som sa odrazil do veľkého zámorského hokeja. Aj preto by som chcel byť v tejto chvíli absolútne korektný a otvorený k vedeniu klubu, svojim budúcim spoluhráčom a v neposlednom rade k fanúšikom Slovana. Uvedomujem si, že som viac ako desať mesiacov nestál v bránke v súťažnom zápase, aj keď som sa po celý ten čas snažil udržiavať v dobrej fyzickej kondícii. S manažmentom Slovana sme sa dohodli, že do klubu prídem a podpíšem riadny kontrakt, iba ak bez problémov prejdem dôkladnou zdravotnou prehliadkou a moje telo potvrdí, že je stopercentne pripravené absolvovať záťaž v zápasoch, ktoré klub čakajú vo vyvrcholení sezóny," povedal na margo prestupu Jaroslav Halák pre klubový web Slovana.