Main Content

VIDEO: Bero pri remíze s Eintrachtom! Dostal trest za nešportové správanie

nedeľa, 11. február 2024 09:12 | Autor: TASR

Matúš Bero
Matúš Bero | zdroj: Twitter/bochum.edits

V sobotňajšom stretnutí 21. kola nemeckej Bundesligy remizovali futbalisti VfL Bochum v základnej zostave s Matúšom Berom na pôde Eintrachtu Frankfurt 1:1.

Slovenský reprezentant odohral celý zápas, v nadstavenom čase inkasoval žltú kartu za nešportové správanie. Bochum získal dôležitý bod, zo 14. miesta tabuľky ho od barážovej priečky delí sedem bodov. Werder Brémy podľahol doma Heindenheimu 1:2 a nenatiahol sériu víťazstiev na štyri. Nováčikovi súťaže zároveň umožnil dostať sa pred neho na 8. miesto, Werder je desiaty.

Lipsko nevyužilo príležitosť odviezť si z Augsburgu všetky tri body po tom, ako Lois Openda nepremenil v závere jedenástku. Duel sa skončil remízou 2:2. Fanúšikovia sa v sobotu na viacerých štadiónoch postarali o prerušenie zápasov. Na protest proti predaju časti vysielacích práv externému investorovi zo strany vedenia Nemeckej futbalovej ligy (DFL) vyjadrili hromadný nesúhlas hádzaním tenisových loptičiek na hraciu plochu.

V hre sa pokračovalo až po odstránení nežiaducich predmetov, čo v prípade duelu Unionu Berlín s Wolfsburgom znamenalo desiatky minút a poriadny sklz.