Main Content

Jadon Sancho má zdravotné problémy: Čo sa deje?

streda, 31. január 2024 23:15 | Autor: TASR

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Futbalista Jadon Sancho vynechá pre zranenie na najbližší zápas Borussii Dortmund v Bundeslige. Krídelník anglickej futbalovej reprezentácie nepomôže tímu v 20. kole na ihrisku nováčika z Heidenheimu pre problémy s priťahovačom svalu, pre ktorý vynechal dva dni tréningu.

"Nebudeme riskovať a stále zvažujeme, či pôjde s nami do Heidenheimu," uviedol tréner Edin Terzič podľa agentúry DPA. Dvadsaťtriročný Sancho prišiel začiatkom januára do Borussie na hosťovanie z Manchestru United. Dortmundu pre chorobu stále chýbajú aj brankár Gregor Kobel, krídelník Julian Brandt a útočník Marco Reus.

Terzič povedal, že ich zdravotný stav sa zlepšil, no je nepravdepodobné, že niektorý z nich v Heidenheime nastúpi. Kormidelník zároveň dodal, že Emre Can, Mats Hummels a Ramy Bensebaini trénovali celý týždeň a budú k dispozícii na ďalší duel. Borussia triumfovala vo všetkých troch ligových zápasoch v novom roku a posunula sa na 4. miesto. Pred ňou je VfB Stuttgart, stráca na ňu len jeden bod. "Vieme, že máme šancu posunúť sa na tretie priečku vďaka víťazstvu. Ideme do Heidenheimu s cieľom získať tri body," skonštatoval Terzič.