Main Content

Ďalšie ságy okolo Haláka? Tento tím aktívne hľadá gólmana!

pondelok, 18. december 2023 20:27 | Autor: Róbert Kalnický

Jaroslav Halák
Jaroslav Halák | zdroj: TASR

Los Angeles Kings umiestnil na LTIR listinu brankára Phoenixa Copleyho a povolal z farmy českého gólmana Davida Ritticha.

Po zranení svojej dvojky sa Králi musia na prestupovom trhu opäť začať ometať. Insider Kevin Weekes v uplynulých hodinách na sociálnej sieti X informoval o tom, že Kings skutočne hľadajú gólmana, ktorý by mohol rozšíriť ich hĺbku v bránkovisku. K dnešnému dňu sa však na trhu už nenachádza mnoho voľných mien.

Ako jedna z alternatív sa javí Jaroslav Halák. Skúsený veterán podľa posledných reportov síce uspel na skúške v Caroline, no odmietol ponuku, v ktorej stálo, že by sa musel rozchytať na farme. Navyše, Canes v uplynulých hodinách do svojej organizácie angažoval Aarona Della, ktorý podobne ako Halák absolvuje skúšku.

Práve preto sa natíska otázka, či celok z Kalifornie nesiahne po slovenskom veteránovi. Jaroslav Halák je skúseným menom, ktoré je preverené profiligou na sto percent. Otázne však je, či by bol za tandemom Talbot - Rittich ochotný plniť rolu spoľahlivej trojky.