Main Content

Bayern hlási pred zápasom v Manchestri stratu: Kto nebude proti United k dispozícii?

pondelok, 11. december 2023 19:17 | Autor: TASR

Trofej Liga majstrov
Trofej Liga majstrov | zdroj: TASR

Nemecký futbalový brankár Sven Ulreich, ktorý pôsobí ako dvojka v Bayerne Mníchov, vynechá záverečný zápas skupinovej fázy Ligy majstrov na pôde Manchestru United. Dôvodom absencie v utorňajšom dueli je zranenie pravého členka.

Náhradným brankárom tak bude Daniel Peretz. V bráne nemeckého majstra, ktorý má už istý postup z prvého miesta v A-skupine, bude Manuel Neuer. Napriek istote osemfinále bude chcieť Bayern predviesť čo najlepší výkon a napraviť si chuť po sobotňajšej zdrvujúcej ligovej prehre 1:5 na pôde Eintrachtu Frankfurt.

"Je to veľmi dôležitý duel, zo zápasu si vždy beriete emócie. Preto musíme zareagovať teraz," povedal pre agentúru DPA Christoph Freund, športový riaditeľ Bayernu. V opačnej situácii je Manchester United, ktorý potrebuje plný bodový zisk.

Ani ten mu však nemusí zaistiť jarnú časť v najprestížnejšej európskej súťaži. "United hrajú o veľa, dajú do toho všetko. My chceme odohrať dobrý zápas a ukončiť skupinu bez prehry," dodal Freund. Náhradný brankár Peretz prišiel do tímu v auguste a odohral len jeden zápas, keď na konci septembra odchytal víťazný duel prvého kola Nemeckého pohára na pôde Preussenu Münster (4:0).