Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (3.12.): Skvelý Martin Bakoš, strelec Samuel Honzek i šumy o prestupoch v NHL

nedeľa, 3. december 2023 19:15 | Autor: Róbert Kalnický

Martin Bakoš
Martin Bakoš | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Hetrik Martina Bakoša

Martin Bakoš dosiahol prvé góly v našej najvyššej súťaži. V dnešnom zápase proti Liptovskému Mikulášu strelil skúsený slovenský útočník čistý hetrik. Aj vďaka jeho presným zásahom sa podarilo Spišskej Novej Vsi pretlačiť Liptovsky´Mikuláš výsledkom 3:2.

Honzek sa vrátil vo veľkom štýle

Sloveny mládežnícky reprezentačný útočník Samuel Honzek sa vrátil počas tohto týždňa do zápasoveho kolotoča. Mladého odchovanca Dulky Trečnín vymenovali zástupcovia Vancouveru Giants juniorského reprezentanta za kapitána. Honzek dnes v noci navyše strelil dva góly.

Stratia Sharks svojho brankára?

San Jose Sharks bude počas Trade Deadline v pozícii tímu, ktorý bude predávať svojich hráčov. Zámorské reporty hovoria o tom, že ostatné kluby interes o brankára Mackenzieho Blackwooda. O jeho situácii sa bude rozprávať ešte dlhšie, nakoľko podáva v jednom z najslabších tímov profiligy výborné výkony.

Prekvapenie z Chicaga

Tréner Chicaga Blackhawks Luke Richardson prekvapil svojim rozhodnutím. Na nočný zápas proti Minnesote Wild nepostaví Lukasa Reichela do zostavy. Mladý nemecký forward v doterajšom priebehu sezóny odohral 22 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 2 góly a 4 asistencie.

Pavlovs v novom tíme

Do kádra škótskeho klubu Fife Flyers pribudol Lotyš Vitalijs Pavlovs. Klub o tom informuje na sociálnych sieťach. 34-ročný rodák z Rigy naposledy pôsobil v Humennom. Za Fife už odohral aj jedno stretnutie, v ktorom však nebodoval.