Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (29.11.): Posila pre dvadsiatku, nové špekulácie okolo Flames či Maple Leafs

streda, 29. november 2023 14:10 | Autor: Róbert Kalnický

Adam Sýkora
Adam Sýkora | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Adam Sýkora príde na MSJ

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov môže počítať s ďalšou veľkou posilou. Do kádra Ivana Feneša pribudne aj útočník Hartfordu Wolf Pack Adam Sýkora. Samotný hráč to potvrdil v rozhovore pre web tvnoviny.sk. Sila národného tímu opäť vzrastie. Navyše, okrem neho potvrdili už aj Filip Mešár či Samuel Honzek.

Mueller končí vo Vítkoviciach

Nepríjemná správa prichádza z organizácie HC Vítkovice Ridera. Účastník českej najvyššej súťaže nemôže počítať s americkým útočníkom Petrom Muellerom. Skúsený forward skončil v tíme na vlastnú žiadosť pre údajnú nespokojnosť s podmienkami a životom v Ostrave.

Získajú Canucks Zadorova?

Vancouver Canucks vymenil dnes v noci útočníka Anthonyho Beauvilliera do Chicaga Blackhawks. Insideri z kanadsko-americkej NHL sa ihneď začali predbiehať v špekuláciách ohľadom príčiny tejto zmeny. Podľa slov viacerých z nich je možné, že Kosatky sa zapoja do bitky o Nikitu Zadorova.

Opustia trápiacu sa Ottawu veľké mená?

Ottawa Senators sa v úvode nového ročníka kanadsko-americkej NHL trápi. Senátorom patrí vo Východnej konferencii zatiaľ posledná pozícia. Navyše, tím sa v lete posilnil o veľké mená, ktoré by však organizáciu mohli posilniť. Najnovšie sa spomína trejd Vladimira Tarasenko, Erika Branstroma či Antona Forsberga.

Privedie Toronto známu tvár?

Toronto Maple Leafs rieši posilnenie defenzívy. Navyše, po nočnom zranení Marka Giordana sa núka otázka zlepšenia. V hre je podľa zámorských reportov návrat Ilyu Lyubushkina, ktorý aktuálne pôsobí v Anaheime Ducks.