Main Content

Real Madrid je jednou nohou v osemfinále: Ako sú na tom Modrič a Bellingham?

streda, 29. november 2023 08:59 | Autor: TASR

Jude Bellingham
Jude Bellingham | zdroj: TASR

Biely balet" aj bez zranených Viniciusa Juniora a Eduarda Camavingu dokázal cez víkend potvrdiť pozíciu favorita. Na ihrisku Cadizu triumfoval jasne 3:0 a poskočil na čelo tabuľky španielskej La ligy, o skóre pred Gironu, ktorá remizovala v pondelok s Athleticom Bilbao 1:1.

Hrdinom Realu bol Rodrygo, brazílsky útočník sa na víťazstve podieľal dvoma gólmi a aj prihrávkou na presný zásah Judea Bellinghama. Real je zatiaľ v "céčku" stopercentný a proti Neapolu môže potvrdiť prvé miesto. V tíme domácich je otázny štart Chorváta Luku Modriča, ktorý proti Cadizu striedal v 70. minúte pre bolesť v zadnej časti ľavého stehna.

Tréner Carlo Ancelotti sa po zápase vyjadril k zdravotnému stavu Modriča i Bellinghama. "Lukov problém bolo preťaženie svalov, nič viac. Hral na inej pozícii a bol veľmi dobrý. Jude je v poriadku. Stále má nejaké problémy s ramenom, ale cíti sa dobre," uviedol taliansky kormidelník pre Marcu.

V druhom súboji C-skupiny Braga privíta Union Berlín a môže si zaistiť minimálne účasť v jarnej vyraďovacej časti Európskej ligy.