Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (28.11.): Nepríjemnosti pre Rangers aj Flyers, pozitíva ohľadom Jenčka

utorok, 28. november 2023 18:39 | Autor: Róbert Kalnický

Filip Chytil
Filip Chytil | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

New York Rangers musel reagovať

Predstavitelia New Yorku Rangers museli dvoch svojich mladíkov zapísať na listinu dlhodobo zranených hráčov. Kvôli problémom s otrasom mozgu už dlhšie absentuje Filip Chytil, po nočnom zápase s Buffalom Sabres k nemu pribudol aj Kaapo Kakko. Fínsky forward by mal mať zranenie v dolnej časti tela.

Kazaň s ďalšou posilou

AK Bars Kazaň po angažovaní Mitchella Millera opäť posilnil defenzívu. Do obrany účastníka KHL pribudol niekdajší ruský reprezentačný zadák Alexei Marchenko. 31-ročný obranca naposledy pôsobil v Lokomotive Jaroslavľ. V minulosti si zahral za Toronto aj Detroit.

Jenčko hráčom týždňa vo svojom tíme

Daniel Alexander Jenčko sa v USHL začal uvádzať vo výbornom svetle. Slovenský reprezentant do 20 rokov bol v tíme Youngstown Phantoms vyhlásený za najlepšieho hráča uplynulého týždňa. V ňom dosiahol dva presné zásahy a patril k najaktívnejším hráčom svojho celku.

Patrick Kane v Detroite

Sága okolo Patricka Kanea je na konci. Skúsený americký krídelník sa po operácii bedrového kĺbu vracia do profesionálneho hokeja. S Detroitom Red Wings sa skúsený 35-ročný krídelník dohodol na ročnom kontrakt s platom 2,75 milióna dolárov.

Cates bude chýbať dlhšiu dobu

Nepríjemnou správou pre Philadelphiu Flyers je zranenie útočníka Noaha Catesa. Mladý 24-ročný americký forward bude svojmu tímu absentovať 6 až 8 týždňov. Malo by sa jednať o zranenie v dolnej časti tela.