Main Content

Rysuje sa v NHL obrovský škandál? Corey Perry mal údajne pomer s matkou Connora Bedarda

pondelok, 27. november 2023 22:45 | Autor: Redakcia Sport7.sk

Connor Bedard
Connor Bedard | zdroj: X

Otrasie kanadsko-americkou NHL ďalší obrovský škandál? V prípade predčasného konca Coreyho Perryho sa objavila zaujímavá špekulácia, ktorá vyvoláva veľkú vlnu diskusie.

Člen Triple Gold Clubu mal údajne mať sexuálny pomer s matkou Connora Bedarda. Jedná sa zatiaľ o neoverenú informáciu, o ktorej však komunikuje hokejová verejnosť na sociálnej sieti X. Celý incident sa mal odohrať ešte počas tripu Blackhawks na Floride medzi zápasmi v Tampe Bay a na Floride.

S touto informáciou prišiel profil Hockey Insiderr, ktorý k dnešnému dňu sleduje takmer 30-tisíc ľudí. Okrem iného sa však objavujú na sociálnej sieti X aj iné zdroje, ktoré sa odkazujú na zamestnancov televízie TSN. Taktiež sa otvorene hovorí o tom, že organizácia Čiernych jastrabov sa pokúša celú situáciu zamiesť pod koberec, aby predošla hanbe po predošlom sexuálnom škandále.

 

 

Navyše, kanadský skúsený útočník pred pár dňami za záhadných okolností opustil organizáciu. Nik z hráčov, ani realizačného tímu zatiaľ nepodal presné vysvetlenie, prečo tomu tak bolo. 

Perry má 38 rokov a do veterného mesta prišiel s cieľom pomoci pri vychovávaní draftovej jednotky. Od roku 2015 je ženatý s Blakeny Perry. Situácia sa naďalej vyvíja a hokejová verejnosť je rozdelená na dva tábory. Zatiaľ čo jeden hovorí o tom, že sa jedná o hoax. Druhá strana zas tvrdí, že by sa mohla jednať o pravdu. Situáciu budeme aj ďalej monitorovať.