Main Content

Carlo Ancelotti prehovoril: Toto môže byť jeho nástupca na lavičke Realu Madrid

nedeľa, 26. november 2023 11:19 | Autor: Jakub Vaverka

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti | zdroj: TASR

Carlo Ancelotti vyhral s Realom Madrid všetko, čo mohol. V Bielom Balete je legendou, ale silnejú hlasy, že po konci prebiehajúcej sezóny odíde niekam inam. Veľký záujem o jeho služby má predovšetkým brazílsky národný tím.

Ancelotti je dostatočne skúsený na to, aby verejnosti nepovedal viac, než je v tejto chvíli hodné. Na tlačovej konferencii pred ligovým zápasom s Cádizom však Talian predsa len prehovoril ohľadom svojej budúcnosti.  Konkrétne s novinármi diskutoval o tom, kto by mohol byť novým trénerom Realu Madrid, keď sa on rozhodne španielsku metropolu opustiť. „Xabi Alonso. Myslím si, že bez problémov môže byť manažérom Realu Madrid," povedal „Don Carlo" médiám. 

Alonso, bývalý hráč Realu, dnes trénuje Leverkusen a s Bayerom vedie nemeckú Bundesligu pred favorizovanými Bayernom, Dortmundom či Lipskom. „Dokáže robiť svoju prácu, má všetky predpoklady na to, aby bol skvelý. Mám ho rád, páči sa mi, ako vedie svoje mužstvo," pokračoval ex-kouč Chelsea, AC Miláno či Evertonu. 

„Je to jeden z trénerov, ktorých uznávam najviac,"dodal Ancelotti. Xabi Alonso, vedenie Realu Madrid a ani šéfovia Bayeru Leverkusen zatiaľ vzniknuté spojenie nekomentovali.