Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (25.11.): Nový klub Mihálika, šok v Nových Zámkoch. Robí Florida miesto?

sobota, 25. november 2023 12:14 | Autor: Róbert Kalnický

Vladimír Mihálik
Vladimír Mihálik | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Mihálik v Košiciach

Slovenský obranca Vladimír Mihálik si po konci v Michalovciach našiel nového zamestnávateľa. Urastený zadák sa dohodol na spolupráci s úradujúcim majstrom aj kvôli zraneniu Coopera Zecha. Pre niekdajšieho reprezentačného obrancu je tretí zamestnávateľ v našej najvyššej súťaži.

Farley končí v Nových Zámkoch

Prekvapivá informácia prichádza z Nových Zámkov. Organizáciu Býkov opúšťa zámorský útočník Austin Farley. Produktívny krídelník vedenie Nových Zámkov požiadal o rozviazanie kontraktu počas uplynulého týždňa. Farley za Nové Zámky odohral 88 zápasov, v ktorých strelil 28 gólov a pridal 43 asistencií.

Robí si Florida miesto pre Patricka Kanea?

Americký útočník Patrick Kane by sa mohol stať novou posilou Floridy Panthers. Vedenie finalistu uplynulého ročníka začalo čistiť svoju súpisku. Na waiver listinu umiestnil Mikea Reillyho. Otvorene sa hovorí o tom, že dlhoročná opora Chicaga Blackhawks sa upíše práve celku z mesta Sunrise.

Jenčko sa pýta na MSJ

O svoje miesto v zostave na majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov vydarene bojuje Daniel Alexander Jenčko. Mladý slovenský útočník sa po prestupe do USHL stáva žhavým adeptom na národný dres. V nočnom zápase proti výberu reprezentácie USA do 18 rokov strelil dva góly. Na konte už má tri góly v troch zápasoch.

Girard putuje do asistenčného programu

Prekvapivá informácia prichádza z kanadsko-americkej NHL. 25-ročný kanadský obranca sa prekvapivo rozlúčil s Coloradom Avalanche. Šikovný zadák sa totiž pridal k asistenčnému programu.