Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (24.11.): Corey Perry, hviezdna posila pre dvadsiatku i koniec obrancu Toronta?

piatok, 24. november 2023 13:59 | Autor: Róbert Kalnický

Corey Perry
Corey Perry | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Jan Pohl mení klub

Vlani v tíme Vlci Žilina pôsobil obranca Jan Pohl, ktorý mal pomôcť celku spod Dubňa k návratu do najvyššej súťaže. V Žiline sa však z postupu netešili a Pohl napokon Slovensko opustil. Ročník 2023/2024 odštartoval v Porube, no po nepresvedčivých výkonoch ho vedenie klub poslalo do Prostějova, kde bude jeho kariéra pokračovať.

Opustí Perry Chicago?

Zaujímavé správy prichádzajú z kanadsko-americkej NHL. Kanadský útočník Corey Perry s najväčšou pravdepodobnosťou opustí organizáciu Chicaga Blackhawks. Počas posledného vystúpenia Čiernych jastrabov sa skúsený veterán ocitol len na tribúne. Navyše, neobjavuje sa už ani na tréningoch tímu.

Vráti sa ešte Klingberg do Toronta?

Insideri z organizácie Toronta Maple Leafs informujú o tom, že čas Johna Klingberga v Toronte Maple Leafs môže byť na konci. Klub síce hviezdneho obrancu umiestnil na LTIR listinu, no nové reporty hovoria o tom, že skúsený zadák už dres TML obliecť nechce.

Výmena medzi Bostonom a Calgary?

Zaujímavá špekulácia sa objavuje v Calgary Flames. Plamene diskutujú trejd Noaha Hanifina do Bostonu Bruins. Celok z Alberty sa chce amerického zadáka zbaviť, avšak problémom je platový strop. Medvede majú voľného len 2,5 milióna dolárov.

Štrbák pocestuje na MSJ

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov by sa mala čoskoro začať pripravovať na svetový šampionát. Slováci sú v napätí, ktoré hviezdy zo zámoria posilnia náš národný tím. Tréner Ivan Feneš potvrdil, že na podujatie pricestuje Maxim Štrbák, ktorého draftovalo Buffalo Sabres.