Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (20.11.): Tomáš Zigo skončil, Minárik sa zranil i zmeny na Liptove

pondelok, 20. november 2023 16:10 | Autor: Róbert Kalnický

Tomáš Zigo (vpravo)
Tomáš Zigo (vpravo) | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Zmeny na Liptove

Podľa medializovaných informácií prichádzajú zmeny v tíme Liptovského Mikuláša. Káder opúšťa kanadský obranca Mitchell Miller, ktorého kariéra bude pokračovať v KHL. Naopak, do tímu prichádza fínsky útočník Severi Lahtinen, o ktorom sa v kuloároch hovorilo už dlhšiu dobu.

Nepríjemná správa pre Slovan

HC Slovan Bratislava oznámil fanúšikom nepríjemnú informáciu. Vo včerajšom stretnutí proti Banskej Bystrici (6:1) sa v tretej tretine nepríjemne zranil útočník Jakub Minárik. Podľa správ z tábora Belasých by slovenský reprezentant mohol absentovať až dva mesiace.

Tomáš Zigo v tejto sezóne dohral

Nepríjemnú informáciu zverejnili aj z organizácie HC Košice. Slovenský útočník Tomáš Zigo musí ísť na operáciu a sezóna pre neho skončila. Rodák z Banskej Bystrici už podstúpil operáciu pravého bedrového kĺbu, teraz ho čaká zákrok na ľavom.

Martin Hrnčár v Banskej Bystrici?

Sociálnou sieťou X koluje v posledných dňoch zaujímavá informácia. Douga Sheddena by na lavičke HC 05 Banská Bystrica mohol nahradiť slovenský tréner Martin Hrnčár. Jedná sa však o zatiaľ nepodložené správy a špekulácie. Na lavičke Baranov aktuálne stojí Ľuboš Pisár.

Barkov dlho chýbať nebude

Florida Panthers musela riešiť nepríjemnú otázku. Po zápase na ľade Anaheimu Ducks sa totiž veľa hovorilo a Aleksandrovi Barkovovi. Fínsky útočník a kapitán Cats zo stretnutia musel po zákroku na koleno predčasne odstúpiť. Posledné informácie však hovoria, že sa jedná len o day-to-day zranenie.