Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (18.11.): Mitchell Miller, nové meno v KHL i brankár Edmontonu?

sobota, 18. november 2023 14:24 | Autor: Róbert Kalnický

Patrik Koch
Patrik Koch | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Nové meno z NHL v KHL

Kanadský hokejový útočník Brett Ritchie sa presúva zo zámoria do ruskej KHL. Skúsený forward bude v sezóne 2023/2024 pôsobiť v organizácii Dinama Minsk. Vedenie Zubrov sa pochválilo podpisom kontraktu s Ritchiem na sociálnych sieťach. 30-ročný forward podpísal kontrakt do konca aktuálneho ročníka.

Mitchell Miller a AK Bars Kazaň?

Podľa portálu eliteprospects.com je na hrane prestup kanadského obrancu Mitchella Millera z Liptovského Mikuláša. Produktívny obranca a druhý najproduktívnejší hráč našej najvyššej súťaže je spájaný s prestupom do KHL. Interes o Millerove služby intenzívne prejavuje AK Bars Kazaň.

Čo rozhodne v prípade Patricka Kanea?

Patrick Kane sa približuje k podpisu zmluvy v novom tíme. 35-ročný forward je pomaly, ale isto fit a čaká sa, ktorý tím ho uloví. Insider Elliotte Friedman informuje o tom, že v prípade amerického forwarda bude rozhodovať najmä fakt, v ktorom sa bude rozhodovať o dĺžke jeho kontraktu.

Uloví Edmonton Vladařa?

V organizácii Calgary Flames panuje obrovská nespokojnosť. Otvorene sa hovorí o tom, že viacero hráčov si pýta trejd z tímu. Jedným z nich by mohol byť aj český gólman Dan Vladař. Interes o jeho služby majú najmä zástupcovia Edmontonu Oilers.

Výnimočný zápas Patrika Kocha

Slovenský obranca Patrik Koch dosiahol svoj prvý presný zásah v AHL. Na farme Arizony Coyotes sa slovenský zadák dokázal presadiť v stretnutí proti Coachelle Valley Firebirds. Presadil sa aj Marián Studenič. Jeho tím napokon uspel pomerom 3:2 po nájazdoch.