Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (9.11.): Trénerské zmeny v Extralige, Patrick Kane a návrat i jedinečnosť Filipa Mešára

štvrtok, 9. november 2023 12:33 | Autor: Róbert Kalnický

Filip Mešár
Filip Mešár | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Prvé zmeny v Humennom

HC 19 Humenné siahlo po prvých zmenách v tíme. S tímom sa rozlúčil ruský tréner Andrei Parfionov. Vedenie klubu o tom informovalo prostredníctvom sociálnych sietí. Parfionov s Levmi dokázal vyhrať a JOJ Sport Slovenský pohár i Tipos SHL, avšak klubu sa po postupe medzi elitu nedarí.

Patrick Kane v hľadáčiku dvoch tímov

Patrick Kane stále nemá nový angažmán. Podľa posledných informácií by sa mohol presunúť do novej organizácie v najbližších týždňoch, možno dňoch. Zámorský insider Pierre LeBrun o tom, že najväčší interes o jeho služby majú Florida Panthers či Toronta Maple Leafs.

Shane Wright sa blíži k debutu v tejto sezóne

Kanadský hokejový útočník Shane Wright sa priblížil k debutu v tejto sezóne v kanadsko-americkej NHL. Seattle Kraken povolal svojho útočníka do prvého tímu. Krakenov dnes v noci čaká duel na ľade Colorada Avalanche.

Mešárova jedinečnosť

Filip Mešár je jediným hokejistom, ktorý v OHL dosahuje priemer dvoch bodov na zápas. Popradský rodák dnes v noci strelil gól, ku ktoérmu pridal dve asistencie. V doterajšom priebehu ročníka má na konte šesť odohratých duelov, v ktorých si na konto pripísal dvanásť kanadských bodov.

Z Pospíšila sú nadšení

Martin Pospíšil podáva v kanadsko-americkej NHL perfektné výkony. Podľa posledných informácií zo zámoria by mal aj v noci z piatka na sobotu naskočiť do ďalšieho stretnutia. Jeho Calgary Flames bude hrať v Toronte.