Main Content

VIDEO: Úžasný výkon Harryho Kanea! Hviezda Bayernu hetrikom pochovala Dortmund

nedeľa, 5. november 2023 10:40 | Autor: TASR

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: YouTube

Futbalisti Bayernu Mníchov zvíťazili v sobotnom šlágri 10. kola nemeckej Bundesligy na ihrisku do tohto víkendu rovnako nezdolanej Borussie Dortmund presvedčivo 4:0 aj vďaka hetriku Harryho Kanea.

Hráči úradujúceho majstra vyťažili z fantastického vstupu do stretnutia. Vo 4. minúte skóroval hlavou uzdravený stopér Dayot Upamecano, v 9. minúte zvýšil náskok Kane. V 72. minúte sa anglický kanonier presadil druhýkrát v stretnutí a v nadstavenom čase skompletizoval hetrik. Prvé dva presné zásahy hostí niesli asistenčný rukopis Leroya Saneho.

Bayern si po skalpe tradičného rivala upevnil druhé miesto v tabuľke a stále platí, že s Dortmundom neprehral od roku 2019 celkovo už jedenásť zápasov v sérii. Borussia zaznamenala prvú prehru v tomto ligovom ročníku, v tabuľke jej patrí štvrté miesto.

Na jej čele je pred Bayernom s dvojbodovým náskokom Bayer Leverkusen, ktorý zvíťazil na pôde Hoffenheimu 3:2. Lipsko utrpelo druhú prehru v prebiehajúcej sezóne, domácemu Mainzu podľahlo 0:2. V ďalšom zápase zvíťazil Frankfurt nad Unionom Berlín 3:0, dva góly strelil v úvode stretnutia egyptský útočník Omar Marmoush.