Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (4.11.): Pospíšilov debut v NHL? Jack Hughes i Pat Maroon

sobota, 4. november 2023 11:33 | Autor: Róbert Kalnický

Martin Pospíšil
Martin Pospíšil | zdroj: YouTube

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Nakopne sa konečne Humenné?

Hráči HC 19 Humenné konečne dokázali prerušiť nepriaznivú a nelichotivú sériu prehier. Vo včerajšom stretnutí proti HK Poprad zabrali v domácom prostredí naplno. Zápas ako na hojdačke smeroval do predĺženia, avšak 6 sekúnd pred koncom prišiel zvrat. Do šance sa dostal Vadim Pereskokov, ktorý poslal svoj tím do vedenia a rozhodol o triumfe Levov.

Nejasný stav Hughesa

Americký útočník Jack Hughes sa nepríjemne zranil v zápase proti St. Louis Blues. Po skvelej individuálnej akcii nekontrolovateľne narazil ramenom do mantinelu a zápas sa pre neho predčasne skončil. Najproduktívnejší hráč doterajšieho priebehu NHL zatiaľ nepozná dĺžku svojej absencie.

Pospíšilov debut v NHL?

Slovenský útočník Martin Pospíšil sa dočkal povolania do prvého tímu Calgary Flames. Podľa posledných reportov známych zo zámoria je možné, že nastúpi aj na prvý zápas v profilige. Calgary dnes v noci čaká stretnutie proti Seattlu Kraken.

Juraj Pekarčík a Libor Nemec

V zámorskej USHL kraľujú slovenskí útočníci. V celkovej produktivite súťaže sa vyhrievajú Juraj Pekarčík a Libor Nemec. Obaja dnes v noci dosiahli po dva kanadské body. Patrí im tretia a štvrtá pozícia medzi najlepšími hráčmi celej súťaže.

Pat Maroon je adeptom na výmenu

Minnesota Wild nie je spokojná s výkonmi svojej letnej posily. Pat Maroon sa začína stávať adeptom na trejd. Informujú o tom viacerí zámorskí insideri. Skúsený útočník v doterajšom priebehu sezóny odohral 10 zápasov, v ktorých strelil 1 gól a pridal ďalších 6 asistencií.