Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (4.11.): Messi a návrat do Európy, Rashford išiel po prehre na párty, Chelsea má víťazenie v DNA

sobota, 4. november 2023 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo a Marcus Rashford
Cristiano Ronaldo a Marcus Rashford | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Tréner ten Hag nemá problém s tlakom

Kormidelník Manchestru United Erik ten Hag nevníma negatívne, že je na lavičke Red Devils pod veľkým tlakom. „Nie je to rozdielne oproti iným obdobiam, nerozmýšľam nad tým. Niekedy musím relaxovať a získať energiu, ale nepretržite rozmýšľam nad tým ako jednotlivé veci zlepšiť."

Lionel Messi v Európe hrať už nebude

Bývalý hráč FC Barcelona či PSG Lionel Messi potvrdil, že v Európe už hrať nebude. „Európsky futbal je pre mňa uzavretou kapitolou. Vďaka Bohu za to, že som tam mal úžasnú kariéru a dosiahol som všetko, o čom som sníval. Teraz som sa rozhodol, že budem pôsobiť v USA a nemyslím si, že sa do Európy ešte niekedy vrátim."

Finálny rozdiel v hlasovaní o Zlatú loptu

Lionel Messi, ktorý vyhral v pondelok svoju ôsmu Zlatú loptu, získal v hlasovaní dovedna 462 bodov. Druhý Erling Braut Haaland z Manchestru City sa dočkal 357 bodov. Slovenský zástupca hlasoval v ankete za Haalanda. Informácie priniesol novinár Fabrizio Romano.

Rashford išiel po prehre na párty

Marcus Rashford nahneval trénera Manchestru United Erika ten Haga, pretože po prehre v mestskom derby so City (0-3) išiel na párty. „Viem o tom, rozprával som sa s ním, je to neakceptovateľné. Ospravedlnil sa, je to vnútorná záležitosť, ktorá je v tejto chvíli uzavretá. Je motivovaný, aby veci napravil. Urobil chybu, to sa deje."

Chelsea má víťazenie v DNA

Tréner Chelsea FC Mauricio Pochettino nepochybuje o tom, že víťazenie je v DNA The Blues. „V histórii Chelsea je vyhrávať veľké veci, Chelsea za uplynulých 15 rokov vyhrala množstvo titulov. My pracujeme na budúcnosti. Nepochybujte o tom, že Chelsea bude v takej pozícii ako kedysi. Nemám strach, viem, čo robíme."