Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (3.11.): Patrick Kane a Toronto? Smutné výročie i hanba San Jose

piatok, 3. november 2023 12:52 | Autor: Róbert Kalnický

Patrick Kane
Patrick Kane | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Smutné výročie veľkej tragédie

Dnes sú to presne dva roky od tragického úmrtia Borisa Sádeckého. Slovenský útočník skolaboval priamo počas zápasu Ice Hockey League a zápalu srdcového svalu napokon podľahol. Niekdajší hráč Dukly Trenčín, Slovana Bratislava či Bratislavy Capitals svet opustil vo veku 24 rokov.

San Jose s ďalšou fackou

San Jose Sharks má za sebou ďalší náročný zápas. Žraloci v domácom prostredí privítali Vancouver Canucks a schytali nevídaný debakel. Po prehre 1-10 ich priaznivci vypískali. Sharks v doterajšom priebehu ročníka majú na konte len jediný bod a sú najhorším tímom celej profiligy.

Skvelý zápas pre Mišiaka

Martin Mišiak odohral perfektný zápas v juniorskej OHL. Vo farbách Erie Otters pomohol svojmu tímu k triumfu 6:5 nad Saginaw Spirit hetrikom. K nemu pridal aj asistenciu na presný zásah Ondreja Molnára.

Patrick Kane a Toronto?

Patrick Kane je opäť spájaný s Torontom Maple Leafs. Teraz však zámorské zdroje čerpajú z faktu, že videli americkú hviezdu práve v tomto meste. Nie je jasné, kedy sa Kane vráti, no medzi tímami profiligy je o jeho služby veľký interes.

Nová posila Liptákov

HK 32 Liptovský Mikuláš získal novú posilu. K tímu by sa od dnešného dňa mal pripojiť ruský obranca Valeri Vasilyev. 29-ročný zadák naposledy pôsobil v Jugre Chanty-Mansijsk, ktorá hrá ruskú VHL.