Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (2.11.): Chelsea, Real Madrid, Casemiro, Arsenal, zranenia, los + Juventus

štvrtok, 2. november 2023 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Emile Smith Rowe
Emile Smith Rowe | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Rodrygo sa dohoodol na novej zmluve 

Po tom, čo s Realom Madrid podpísal novú zmluvu Vinicus Junior, bude čoskoro potvrdený nový kontrakt aj pre jeho brazílskeho krajana Rodryga Goesa. Mladík by mal podpísať s Bielym Baletom dohodu do roku 2028, pričom súčasťou bude výkupná klauzula vo výške 1 miliardy eur.

Casemiro má zdravotné problémy

Manchester United sa musí okrem výsledkovej a hernej krízy vyrovnať aj so stratou brazílskeho záložníka Casemira, ktorý má zdravotné problémy. Tréner Erik ten Hag potvrdil, že niekdajší hráč Realu Madrid bude chýbať minimálne v ligovom zápase proti Fulhamu, ktorý je na programe tento víkend.

Los štvrťfinále anglického ligového pohára

Los anglického ligového pohára rozhodol, že vo štvrťfinále proti sebe narazia Everton a Fulham, Chelsea a Newcastle United, Port Vale a Middlesbrough, plus Liverpool a West Ham United. V súťaži už nie sú Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur a ani Arsenal. 

Emile Smith-Rowe bude Arsenalu chýbať

Anglický krídelník Emile Smith-Rowe má opäť zdravotné problémy, potvrdil to tréner Arsenalu Mikel Arteta. „Emile Smith-Rowe bude kvôli problémom s kolenom mimo niekoľko týždeň. Sme z toho sklamaní, ale taká je realita," uviedol španielsky lodivod. 

Juventus myslí na budúcnosť

Juventus Turín odvádza v zákulisí kvalitnú prácu, pričom Stará Dáma pracuje na nových kontraktoch pre viacerých svojich hráčoch. Nicoló Fagioli sa s klubom dohodol na dohode do roku 2028 a lepšom plate, rovnako tak Manuel Locatelli, ktorý taktiež podpísal do roku 2028. V hre je aj nový kontrakt s Matias Soulém. 

Nová zmluva pre Bena Whitea?

Zdroj menom Football Insider informuje, že anglický obranca Benjamin White čoskoro podpíše s Arsenalom nový kontrakt, ktorý by mal mať dlhodobý charakter. Ex-bek Brightonu má s The Gunners platnú dohodu do roku 2026.