Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (30.10.): Kritika na Tatara, Heritage Classic i Halákova budúcnosť

pondelok, 30. október 2023 13:14 | Autor: Róbert Kalnický

Tomáš Tatar
Tomáš Tatar | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Tatarov prepad v Colorade

Tomášovi Tatarovi sa v novom ročníku kanadsko-americkej NHL nedarí skórovať, ba ani strieľať. V doterajšom priebehu sezóny odohral ilavský rodák 8 zápasov, v ktorých vystrelil len jeden jediný raz do priestorov súperovej brány. Napriek tomu, že má na konte už štyri asistencie, je terčom kritiky.

Takáč by mal byť v poriadku

Slovenský reprezentačný útočník Samuel Takáč nedohral včerajší duel vo Zvolene. Dôvodom bola zrážka s Radovanom Bondrom. Slovenský novinár Tomáš Prokop však na sociálnej sieti Twitter informoval, že zranenie Takáča by nemalo byť vážne a mohol by nastúpiť už proti Spišskej Novej Vsi.

Halák stále nemá klub

Jaroslav Halák sa nachádza v nepríjemnej situácii. Skúsený 38-ročný rodák z Ružinova naďalej čaká na svoj osud. Horšou informáciou však je, že zo zámoria neprichádzajú žiadne reporty, ktoré by spájali jeho meno s nejakým tímom.

Vydarené Heritage Classic

V noci z nedele na pondelok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo Heritage Classic. V bitke o Albertu zvíťazili hokejisti Edmontonu Oilers pred vyše 55-tisíc fanúšikmi nad Calgary Flames pomerom 5:2. Adam Ružička do zápasu kvôli zraneniu nezasiahol.

Nitra schytala poriadny debakel

Hokejisti HK Nitra vo včerajšom zápase proti Liptovskému Mikulášu schytili poriadny debakel. V domácom prostredí Corgoňov Liptáci porazili rozdielom triedy. V Tipsport Aréne videli diváci dokopy 10 gólov, no z toho až 8 skončilo v sieti gólmanov Nitry. Liptáci zvíťazili výsledkom 8:2.