Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (27.10.): Slafkovského suchoty, návrat na Floride a slovenský tandem v Leksande

piatok, 27. október 2023 11:56 | Autor: Róbert Kalnický

Sam Bennett
Sam Bennett | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Slafkovský bodovo mlčí

Juraj Slafkovský aj naďalej čaká na druhý kanadský bod v aktuálnom ročníku NHL. Naposledy sa slovenský forward presadil v otváracom stretnutí na ľade Toronta Maple Leafs. Podáva však kvalitné výkony a patrí k oporám Canadiens. Napriek tomu, že neboduje, je skvelým prínosom pre tím.

Paulíny končí v Poľsku

Slovenský útočník Adam Paulíny rozviazal kontrakt s poľským klubom KH Toruň. V doterajšom priebehu sezóny odohral za celok z poľskej najvyššej súťaže 10 duelov, v ktorých pozbieral dva kanadské body za dve asistencie. Ročník mal odštartovať v Prešove, no za Koňare neodohral ani jeden súťažný duel.

Pinto dostal dištanc na 41 zápasov

Šialený dištanc padol v kanadsko-americkej NHL. Americký útočník Shane Pinto vynechá 41 zápasov kvôli problémom so stávkovaním. 22-ročný útočník sa vo svojom mene ospravedlnil nielen kanadsko-americkej NHL, ale aj všetkým spoluhráčom, protihráčom a svojej rodine.

Florida počíta s prírastkom do kádra

Do kádra Floridy Panthers by čoskoro mohol pribudnúť útočník Sam Bennett. Kanadský forward sa počas prípravy na nový ročník zranil a vynechal úvodné stretnutia. Postupne sa však dostáva do tréningového procesu a mohol by nastúpiť už v najbližšom stretnutí proti Seattlu Kraken.

Hrivík a Cehlárik patria k lídrom Leksandu

Marek Hrivík a Peter Cehlárik včera nastúpili v stretnutí na ľade Luley a podieľali sa na triumfe svojho tímu. Hrivík dosiahol dva presné zásahy, Cehlárik si pripísal asistenciu na otvárací presný zásah stretnutia.