Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (25.10.): Zdravotný stav Nemca, koniec Skokana i viróza v Extralige

streda, 25. október 2023 12:15 | Autor: Róbert Kalnický

Dávid Skokan
Dávid Skokan | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Dávid Skokan ukončil kariéru

Prekvapivá správa prichádza z Popradu. Slovenský útočník Dávid Skokan sa vo veku 34 rokov rozhodol ukončiť profesionálnu kariéru. Hráč, ktorý naposledy pôsobil v HK Poprad, o tom informoval prostredníctvom sociálnych sietí.

Denis Godla bude pokračovať v Extralige

Slovenský hokejový brankár Denis Godla bude pôsobiť v slovenskej najvyššej súťaži. Na kontrakte do konca aktuálneho ročníka sa 28-ročný kežmarský rodák dohodol so Slovanom Bratislava. Godla v minulosti v Bratislave pôsobil, keď chytal za tamojšiu juniorku. Štyri zápasy za Slovan odchytal aj v KHL.

Nemec je blízko k návratu

Obranca Šimon Nemec by sa čoskoro mohol vrátiť do zostavy Uticy Comets. Mladý slovenský zadák sa po škaredom zranení postupne dostáva do formy a hovorí sa o tom, že by mal zasiahnúť do hry už v piatok. Pre Devils je to výborná správa, nakoľko Diabli potrebujú, aby ich vyrastajúce hviezdy naberali zápasovú prax.

V Pardubiciach sa dnes nehrá

V Pardubiciach sa dnes mala odohrať predohrávka 31. kola českej najvyššej súťaže. Proti Dynamu mali nastúpiť hráči Vitkovíc, no stretnutie pre virózu v kabíne hostí muselo byť odložené. Tipsport Extraliga o tom informoval prostredníctvom sociálnych sietí.

Martin opúšťa tandem hráčov

MHA Martin opúšťajú dvaja hráči. Klub sa rozhodol rozviazať spoluprácu so skúseným 36-ročným útočníkom Petrom Lietavom po vzájomnej dohode. Z kádra odchádza aj ruský útočník Aleksandr Likhachev. 20-ročný forward bude hosťovať v Leviaciach, kde by mal naberať zápasovú prax.