Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (8.10.): Vinicius, Chelsea FC, Bellingham + Guardiolove rýpanie do Arsenalu

nedeľa, 8. október 2023 12:36 | Autor: Jakub Vaverka

Vinicius Junior
Vinicius Junior | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

West Ham s dôležitým ťahom

West Ham United sa dohodol na novom kontrakte s Angličanom Jarrodom Bowenom. Taliansky novinár Fabrizio Romano potvrdil, že zmluva medzi hráčom aThe Hammers je na svete. Bowen je kľúčovým prvkom súčasného športového projektu Kladivárov.

Pochettino verí svojej Chelsea

Chelsea včera vyhrala na pôde Burnley 4:1 a ťahá sériu troch triumfov v rade. „Sme na dobrej ceste, s pribúdajúcim časom a robením správnych vecí sa dostaneme tam, kam chceme. Aj keď sme nezískavali výsledky, boli sme sebavedomí. Bude dobre, bude to v poriadku," povedal tréner Mauricio Pochettino.

Vinicius chce ostať v Reale navždy

Real Madrid včera zdolal Osasunu Pamplona 4:0, pričom do streleckej listiny sa zapísal aj Vinicius Junior. „Hrať za Real Madrid je pre mňa vždy česť a ďakujem našim fanúšikom, že sa ku mne správajú tak krásne. Som šťastný, že som tu a rád by som v klube ostal do konca svojej kariéry." Jeho nová zmluva je podľa Fabrizia Romana dohodnutá na 101%. 

Pep Guardiola hodnotí investície Arsenalu

Pep Guardiola si na tlačovej konferencie rýpol do investícií Arsenalu. „Keď Manchester City kupuje hráčov za také množstvo peňazí, je to šialené. Keď to robia iní, médiá píšu, akí sú chytrí. Každý si môže robiť, čo chce, nie, že nie, ale my sme za to súdení a iní chválení."

Jude Bellingham nie je útočník

Jude Bellingham opäť skóroval za Real Madrid, Biely Balet vyhral nad Osasunou 4:0. „Chcem, aby si ľudia skutočne uvedomili, že Bellingham nie je útočník, ale je to stredopoliar, myslíte na to. Góly nie sú všetko, je naozaj špeciálny."