Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (7.10.): Sancho nestojí za reč, situácia hráčov v Premier League či nová zmluva v Madride

sobota, 7. október 2023 09:53 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Postecoglu o Dierovi

Tréner Tottenhamu Hotspur Ange Postecoglu prehovoril o obrancovi Ericovi Dierovi, ktorý mal v lete zmeniť dres, napokon ostal, no za Spurs prakticky nehráva. „S Ericom som nehovoril, ak má ktokoľvek pocit, že chce niečo prediskutovať, nemám s tým problém. Nejdem však od hráčovi k hráčovi s tým, či je nejaký problém. Trénuje dobre? Áno, trénuje."

Pochettino komentuje Broju

Kormidelník londýnskej Chelsea Mauricio Pochettino hovorí o situácii albánskeho zakončovateľa Armanda Broju. „Má obrovský potenciál, ale je veľmi mladý, neporovnávajte to, čo som robil s Kaneom a čo robím s Brojom. Ak chcete preraziť vo veľkom tíme ako Chelsea, musíte byť trpezliví."

Nič nové ohľadom Sancha

Erik ten Hag, lodivod Manchestru United, odmieta komentovať situáciu Jadona Sancha, ktorý je vyradený z kádra Red Devils z osobných dôdovod. „Ohľadom Jadona Sancha sa nič nezmenilo, nie je súčasťou tímou, nie je k dispozícii. Nemám vám o tom, čo povedať."

Watkins podpísal s Aston Villou

Anglický útočník Ollie Watkins je spokojný v Birminghame, čo potvrdil podpisom novej zmluvy s Aston Villou. Jeho aktuálna dohoda s The Villans platí do roku 2028, pričom by si mal prilepšiť aj po finančnej stránke. Všetky strany sa na kontrakte dohodli hladko a rýchlo.

Gimenez je šťastný v Atléticu Madrid

Obranca José Maria Giménez sa dohodol na predĺžení spolupráce s Atléticom Madrid do júna 2028. Interes o jeho služby bol v Anglicku aj v Taliansku, ale uruguajský reprezentant je spokojný v Španielsku, a preto neriešil ďalšie alternatívy.