Main Content

SLOVENSKÝ HOKEJ (3.10.): Nové meno v Slovane, skúška pod Tatrami i SHL

utorok, 3. október 2023 14:05 | Autor: Róbert Kalnický

Ján Chlepčok
Ján Chlepčok | zdroj: HKM Zvolen

So štartom nového ročníka sme si pre vás pripravili novú rubriku. Vitajte pri ďalšej časti rubriky SLOVENSKÝ HOKEJ.

Ben Johnson Slovan neposilní

V uplynulých dňoch sa špekulovalo o tom, že bratislavský Slovan by mohol posilniť americký útočník Ben Johnson. Niekdajší hráč Nových Zámkov sa však k celku z hlavného mesta nepripojí. Informuje o tom slovenský novinár Tomáš Prokop na sociálnej sieti Twitter.

Do Popradu smeruje zaujímavé meno

24-ročný hokejový útočník Ján Chlepčok smeruje na skúšku do Aquacity Pikes. Chlepčok počas uplynulého ročníka pôsobil v Žiari nad Hronom. Za Indiánov odohral 41 zápasov, v ktorých pozbieral 14 kanadských bodov, počas play-off naskočil do 14 stretnutí s bilanciou 3 góly a 5 asistencií.

Netradičný hrací deň v TIPOS SHL

Počas dnešného dňa v druhej najvyššej sa odohrá stretnutie medzi Prešovom a Dubnicou nad Váhom. Hracím dňom pre TIPOS SHL je síce streda, avšak počas dnešného dňa si priaznivci hokeja môžu vychutnať šláger kola. Podarí sa Spartaku zastaviť rozbehnutých Koňarov?

Slovan monitoruje situáciu v kempoch NHL

HC Slovan Bratislava by mal počas tohto týždňa predstaviť novú posilu. Novou tvárou v tíme z hlavného mesta by mal byť útočník a debutovať by mal už v piatok v Košiciach. Belasí zároveň naďalej sledujú situáciu v kempoch kanadsko-americkej NHL. 

Kontumácia v TIPOS SHL

Zápas druhého kola medzi HKM Rimavská Sobota a HK 95 Považská Bystrica má svoje rozuzlenie. Ligová rada SHL sa rozhodla skontumovaťv prospech Panterov.