Main Content

SLOVENSKÝ HOKEJ (24.9.): Katastrofa Slovana, dva hetriky hráča za dva dni, odložený zápas v TIPOS SHL

nedeľa, 24. september 2023 18:32 | Autor: Róbert Kalnický

Pikes - Trebišov
Pikes - Trebišov | zdroj: Aquacity Pikes

So štartom nového ročníka sme si pre vás pripravili novú rubriku. Vitajte pri ďalšej časti rubriky SLOVENSKÝ HOKEJ.

Fantastický Peresunko

Ukrajinský hokejový útočník Oleksandr Peresunko sa prezentuje vo výbornom svetle v TIPOS SHL. 23-ročný forward dosiahol počas tohto víkendu dve hetriky. Najskôr strelil všetky presné zásahy svojho tímu proti Trebišovu, dnes zahviezdil v stretnutí proti Trnave. Aquacity Pikes však podľahli obom svojim súperom.

Katastrofický týždeň Slovana

Hráči Slovana Bratislava prehrali aj v Spišskej Novej Vsi. Zverenci Jána Pardavého v Spiš Aréne podali výkon plný chýb a nepresností. Navyše, dlho to vyzeralo, že nedokážu ani skŕovať. Po prehre 1:5 sa naskytá otázka ďalšieho pokračovania tímu z hlavného mesta.

Rimavská Sobota si na domáci debut musí počkať

Stretnutie druhého kola TIPOS SHL medzi Rimavskou Sobotou a Považskou Bystricou sa neodohralo. Dôvodom, prečo sa duel s Považskou Bystricou neodohrá v pôvodnom termíne, je neuznanie licencie bezpečnostného technika. Či bude stretnutie skontumované v prospech hostí, alebo sa nájde nový hrací termín, sa dozvieme v priebehu nasledujúcich dní.

Liptovský Mikuláš pustil legionára

Britský hokejový útočník Johnny Curran nebude napokon pôsobiť v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš. Šikovný pravák, ktorý sa pokúšal vybojovať si nový kontrakt na Liptove, sa hlásil na tréningu Belfastu Giants. Miesto legionára po ňom zaplnil ruský zadák Nikita Pivtsakin.

Opustil už Murphy Slovan?

Kanadský obranca Matt Murphy chýbal v oboch zápasoch Slovana Bratislava počas tohto týždňa. Informácie z kádra Belasých zatiaľ nie sú potvrdené, avšak všetko nasvedčuje tomu, že jeho čas sa v slovenskom hlavnom meste naplnil.