Main Content

Vladimír Weiss ml. hrdinom Slovana: Byť favorit a prehrávať je zložité a som rád, že sa nám to podarilo otočiť

piatok, 22. september 2023 09:06 | Autor: TASR

Vladimír Weiss ml.
Vladimír Weiss ml. | zdroj: TASR

Slovan kontroloval hru celý prvý polčas, no v koncovke sa nepresadil. Z prvej strely do priestoru bránky naopak otvorili skóre hostia vďaka Denimu Pavlovičovi v 49. minúte.

ŠK Slovan Bratislava - KÍ Klaksvík 2:1 (0:0)

Gól: 54. Weiss, 74. Čavrič - 49. Pavlovič. ŽK: Savvidis, Lovat - Pavlovič, Andreasen, Danielsen. Rozhodovali: Ciochirca - Weiss, Obritzberger (všetci Rak.), 12.454 divákov

Slovan: Borjan - Blackman, Bajrič, Wimmer, Lovat - Savvidis (66. Kucka), Tolič (85. Abubakari), Kankava - Strelec (66. Barseghjan), Čavrič (90.+4. Pauschek), Weiss (90.+4. Marcelli)

Klaksvík: Johansson - Petersen, Faerö, Forren - Danielsen, Pavlovič (72. Klettskard), Andreasen, Da Silva - Frederiksberg, Gussiaas (90. Josephsen), Mikkelsen (72. Kassi)

Vladimír Weiss ml., kapitán a autor prvého gólu Slovana: "Boli sme trochu pod tlakom, ale dosiahli sme veľmi dôležité víťazstvo. Byť favorit a prehrávať je zložité a som rád, že sa nám to podarilo otočiť, hoci v závere sme si to trochu skomplikovali. Po návrate do zostavy som sa cítil dobre a ´Čavro´ dnes opäť ukázal, aký je pre nás dôležitý."