Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (21.9.): Mourinho prekvapil, Smith Rowe je späť, Enrique o Dembélém a Cancelova budúcnosť

štvrtok, 21. september 2023 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Emile Smith Rowe
Emile Smith Rowe | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Jude Bellingham si pôsobenie v Reale užíva

Jude Bellingham rozhodol v Lige majstrov v drese Realu Madrid proti Unionu Berlín o triumfe 1:0 v nadstavenom čase. „Neuvedomíte si, aký masívny Real Madrid je, kým nie ste jeho súčasťou. Som prirodzene hanblivý, ale dobre som sa tu adaptoval. Na tvári mám neustále úsmev."

Joao Cancelo o svojom hosťovaní v Barcelone

Obranca Joao Cancelo je momentálne na hosťovaní z Manchestru City v FC Barcelona. Zmení sa v lete na trvalý prestup? „Je to na Barcelone a na mojich výkonoch. Ak sa mi bude dariť, klub zrejme bude chcieť, aby som ostal. Prioritou je hrať dobre, vyhrávať trofeje a dostať Barcu späť tam, kde si zaslúži." 

Emile Smith Rowe sa vrátil do tímu

Arsenal zdolal pri návrate do Ligy majstrov PSV Eindhoven vysoko 4:0, pričom zaujal návrat Emilea Smith Rowea, ktorý odohral približne 20 minút. „To, ako Emilea fanúšikovia prijali ma naplnilo emóciami. Skutočne si to zaslúžil," povedal španielsky kouč Mikel Arteta.

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

José Mourinho so zaujímavým vyjadrením

AS Rím prehral minuloročné finále Európskej ligy proti Sevilla FC po pokutových kopoch. „Do konca mojich dní budem hovoriť, že sme finále Európskej ligy so Sevillou neprehrali. Ten zápas sme neprehrali a nezmeníte môj názor," povedal kouč Vlkov José Mourinho. 

Luis Enrique je veľkým fanúšikom Dembélého

Tréner Paríža Saint-Germain Luis Enrique je nadšený z prínosu Francúza Ousmanea Dembélého. „Keby som bol fanúšikom akéhokoľvek tímu, kúpil by som si lístok na zápas Dembélého. Je skrátky iný, nemusí premeniť každú šancu, ale je magický. Noazaj úžasný hráč."